May 30

Met aluminiumfolie in de oven om koken, is een zeer zachte manier van koken. Je kunt ook koken als braden en grillen met de film.


Gebruik aluminiumfolie in de oven - dus koken en bak ermee


Met aluminiumfolie, kunt u ook grill.Goed te gebruiken aluminiumfolie - Ontdek meer

Er zijn geruchten dat je nodig hebt om aluminiumfolie te gebruiken op een bepaalde manier, want na de film heeft twee verschillende kanten.

  • De zijkanten van de aluminiumfolie zijn glanzend en mat.
  • Op de eigenschappen van de film maar heeft geen invloed.
  • Ook de reden voor de verschillende zijden van de aluminiumfolie banale: Het productielijn anders mogelijk.
  • U kunt wikkel zowel glanzende en matte zijde van de folie voor het gebruik van folie in de oven zodat uw voedsel.
  • Het is ook niet waar dat de matte kant van de warmte beter zou overdragen en de glimmende kant stoot de hitte. Als de film niet kon, zouden ze veel duurder.
  • Aluminiumfolie in de oven voor stomen, om warm te blijven, maar ook voor het braden en grillen. U weet dat van de barbecue in de tuin.

Koken in de oven met aluminiumfolie gerechten - Tips

Aluminiumfolie neemt de all-round warmte in de oven voor een goede en geeft het aan het voedsel op.

  1. Vis en groenten kunt u voorzichtig en langzaam stoven in de oven met aluminiumfolie. Voor alle ingrediënten en kruiden in de folie en sluit het strak. Zo verdampt vocht, niet het voedsel droogt niet uit en worden zachtjes gaar.
  2. U kunt deze eigenschap van de film te gebruiken om op te warmen en het houden van voedsel warm. Als je de film sluit rondom goed, wordt het vocht vastgehouden. Daarnaast zal vlees, vis en groenten niet uitdrogen en de smaak behouden blijft.
  3. U kunt ook gebruiken voor het braden en grillen, maar aluminiumfolie. Zodat je op te vangen in een gebraad, bijvoorbeeld het sap op de bakplaat en schoon blijft. Je moet de film te laten op de plaatsen waar een gebraden kip of een gebraden om een ​​helder, open is.
  4. Waar het vlees sappig moet zijn, uitdroging te voorkomen hier opnieuw met de aluminiumfolie. Formulieren kunt u gewoon terug het blad rond het gebraad rond in een soort bak die het vocht ontsnappen verzamelt en op het vlees.

Goede slagen!

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Gebruik aluminiumfolie in de oven - dus koken en bak ermee

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden