May 30

U wilt het piratenschip bouwen van Lego, maar het zal de blauwdruk ontbreekt? Krijg een exemplaar van de gids op het internet en stap voor stap uw schip te bouwen.


Gebouw instructies voor LEGO - zodat u op het piratenschip te bouwen


Gebruik de PDF-gebouw instructies van het internet naar uw piratenschip handomdraai bouwen. © S .__ Hofschlaeger / PixelioKijk Lego set aantal piratenschip

  1. Zodat u de juiste montage-instructies voor uw piratenschip te drukken, in de eerste plaats de bijbehorende set nummer nodig. Neem voor uw Lego verpakking bij de hand.
  2. In de doos vindt u een vier- of vijf-cijferig ingestelde aantal nummers gedrukt, die meestal wordt gevonden in de buurt van de Lego karakter te vinden. Noteer het nummer dat op een stuk papier.
  3. Als u niet beschikt over een bepaald aantal verpakkingen met meer, moet u het internet gebruiken om uw nummer geïdentificeerd. Hiervoor kunt u gebruik maken van de Google Search of neem contact op met de Lego klantenservice op. Deze is beschikbaar via e-mail, post of via een gratis servicenummer voor uw vragen.

Print bouwinstructies voor piratenschip

  1. Surf met je internet browser om toegang te krijgen tot de website van Lego Duitsland en bel in de voettekst onder het veld "Klant" de sub-post "blauwdruk" op.
  2. Dan ga je naar de bodem 'blauwdrukken' en kunt invoeren in het open veld om uw set nummer piratenschip. Zorg ervoor dat het nummer correct en in de juiste volgorde in te voeren.
  3. Druk vervolgens op de knop 'Verzenden'. Na een moment dat u alle bijbehorende montage-instructies worden weergegeven op uw piratenschip.
  4. Over de Leading afbeelding, kunt u nogmaals controleren of u daadwerkelijk hebt wel de juiste instructies. Mocht dit het geval zijn, klik dan op de link om instructies Lego.
  5. Dit opent een venster waarin u kunt ofwel rechtstreeks bekijken van de gids of sla het PDF-document op uw pc. Gebruik de kopie van het ontwerp, kunt u nu opnieuw bouwen van uw piratenschip.

Als u moeite met het PDF-document te openen, moet je te installeren op uw pc van de gratis software Adobe Acrobat Reader. Hiermee kunt u PDF-bestanden af ​​te spelen.

Tags: Internet, het opbouwen van instructies, Lego, Customer Service

Gerelateerde Artikelen aan Gebouw instructies voor LEGO - zodat u op het piratenschip te bouwen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden