May 30

Je kasteel, je kasteel en je huis al? Je bouwt ideeën voor Minecraft uit? Dan is het tijd voor iets indrukwekkend!


Gebouw ideeën voor Minecraft


Op zoek naar nieuwe avonturen en uitdagingen? Hier vindt u een aantal te vinden!Gebouw ideeën voor Minecraft

Degenen die al hebben verkend alle interessante grotten, en met succes versloeg de Ender Dragon die op zoek is naar nieuwe uitdagingen. Uiterlijk op dit moment is de bouw van nieuwe woningen of een eenvoudige stad is oninteressant. Wat doet de moedige speleologen en bouwers, zijn structuren die uw mythe rechtvaardigheid. Probeer het opnieuw met een aantal opmerkelijke projecten.

De achtbaan of de glijbaan

Bent u een achtbaan vriend? Zo ja, dan bouw je een net. Hoewel je misschien niet realiseren, helaas, loops, een wilde rit is geen probleem dankzij de Redstone en accelerator rails. U kunt volgens ofwel het terrein te ontwerpen of gebruik houten hekken op een klassieke houten achtbaan opnieuw te maken. Ook waterglijbanen kunt u vergelijkbare bouwen. Maar dit, een bredere basis, meer diepte en vele emmers water om uw boot bescherming nodig u uit een ongewenst contact met de grond of de zijkant grenzen.

De moeder boom

Weet jij de film Avatar? Waarom niet bouwen van een gigantische notenboom. Presenteer het materiaal dat nodig is enorm en de ene of de andere bos zal hebben voor het project te worden gewist is ook indrukwekkend. Het voordeel: u kunt ook ontvangen in boomhutten of kleine woonruimten zonder meer. Misschien is het inderdaad een hele stad. Verzamel logs, Glowstone en bladeren of te schakelen naar Creative-modus. Begin met de basis, die een brede basis moet hebben. Laag na laag kan de stam nu bouwen en na een paar blokken, kunt u beginnen met de eerste takken. Wees stil hier onregelmatig. Als alles goed is, moet je nog steeds de bladeren hechten. Door middel van lianen en wat tijd later moet je ophangen de mogelijkheid Glowstone.

De gigantische Mobfalle

Een Mobfalle is altijd een interessant project. Mobfallen kan klein en licht, en neemt er een straal van meer dan 200 blokken rond een centraal punt in het ergste geval. Van eenvoudige geval vallen te vallen met lava mob vernietiging, alles is mogelijk. Bewezen Ze hebben grote bovenliggende oppervlakken die zijn overstroomd of afgevoerd door een timer. Voortgebracht mobs moet dan worden gespoeld in een centrale goot mogelijk.

De replica van een stad

Je zou zelfs kunnen proberen op het oude Rome of Athene. Hoewel dit vervelend maar indrukwekkend. Van bijzonder belang is ook een replica van de steden van fantasy boeken of films. Maar dit project niet noodzakelijkerwijs alleen gerealiseerd. Alleen de juiste Redstone-aanleg kan ongekende proporties aannemen. Onder bepaalde omstandigheden is het dienstig kan zijn om een ​​server of een groep de moeite waard te sluiten. Adressen voor uw server lijst, zie de Minecraft gemeenschap.

Atlantis onder glas

Eén van de moeilijkste gebouw ideeën voor Minecraft is het bouwen in de zee. Je moet een glazen koepel en eventueel een of twee Worldedit opdracht om het water om zich te ontdoen van. Maar het uitzicht onder water is de moeite waard. Kies een geschikte plaats en in een gebied te vullen over een groot gebied met zand of grind uit. Zodra je het zand te verwijderen, een water-lege gat achtergelaten, waarmee u een glazen koepel op te bouwen. Eenmaal voltooid, kunt u beginnen met de bouw van de eerste stad of normaliseren het water weer (verlof). Een beetje hulp van een admin is hier zeker nuttig. Denk se een voldoende verlichting!

Tags: Computer, Vrije tijd, spel, creatief

Gerelateerde Artikelen aan Gebouw ideeën voor Minecraft

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden