June 1

Garlic allergie - het lijden, maar vampiers, of niet? Alle grappen terzijde, een knoflook allergie is een voedselallergie, dat vooral voorkomt bij mensen die regelmatig komen in professionele contact met knoflook. Deze omvatten chefs, huisvrouwen of mensen die werken in de voedingsindustrie, bijvoorbeeld bij de productie van knoflookpoeder of knoflook worst.


Garlic allergie - dus je ermee om


Knoflook allergie kan optreden bij beroepsmatig blootgestelde personen.Symptomen van knoflook allergie

  • De knoflook allergie komt meestal als een contactallergie, dwz gebieden van de huid die in contact komen met knoflook, kan rode, jeukende huiduitslag optreden. Dit heeft vaak tot de vingertoppen van de hand waarmee je de knoflook te houden bij het snijden.
  • Zelden, allergische rhinitis en ademhalingsproblemen. Dit werd alleen waargenomen in de gevallen waarin het ging om het inademen van knoflookpoeder.

Behandeling van allergie voor knoflook

  • Vermijd contact met knoflook. Draag z. B. Plastic handschoenen of een gasmasker.
  • U kunt de allergie desensibilisatie uit te voeren. Hier bent u allergie veroorzaken ingrediënten knoflook, z. B. allicine, geïnjecteerd in kleine hoeveelheden onder de huid. Het lichaam is zo gewend aan deze stoffen. Deze toepassingen vaak worden herhaald.
  • Tik op de knoflook allergie gewoon verdwenen. Je hoe het wordt gemaakt, is in de self-help boek van Scott Jimmv "allergie en de manier om zich te ontdoen van het in een paar minuten." Door bepaalde acupunctuurpunten te tikken terwijl het denken van knoflook, raakt je lichaam gebruikt om knoflook en reageert met allergische symptomen. Deze methode is gemakkelijk zelf uit te voeren, bleek goedkoop, ongevaarlijk en miljoenen keren.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Garlic allergie - dus je ermee om

Tags

© 2024 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden