May 30

De term "Gangsta" komt van de Amerikaanse en betekent zoiets als "bendelid". Maar ook een populaire mode-stijl luisteren naar die naam. Als je van de stijl, kunt u definiëren met de juiste accessoires.


Gangsta Style - Sleutels tot succes Outfit


Witte shirts en baggy broeken zijn onderdeel van Gangsta Style.Wat je nodig hebt:

 • wijde baggy broek
 • Sneakers (bij voorkeur Nike Air Max)
 • een shirt
 • een baseball cap
 • - Eventueel sieraden (nogal vlakte)

Gangsta of niet - u weegt

Sinds de late jaren tachtig van de Gangsta stijl is populair, sinds het midden van de jaren negentig, hij is ook populair in Duitsland hip hop scene. Vooral in de grote steden is het zeer populair, vooral onder jongens en mannen tussen de 15 en 35.

 • Als je van de Gangsta kledingstijl, moet u overwegen of het voor u geschikt is. Je moet niet te oud voor. Dit klinkt misschien betekenen, maar als je een mid-veertigers kijken tegelijk als Tupac Shakur, kan het gebeuren dat je het niet serieus nemen.
 • Dan is het belangrijk dat u een moderne, stedelijke levensstijl te handhaven - anders kun je niet kijken authentiek. Stel je voor, iemand die in het dorp woont, houdt van lange wandelingen en luisteren Andreas Gabalier - zou je geloven dat deze persoon is een hip-hop outfit? Waarschijnlijk niet, en daarom authenticiteit belangrijk.
 • Ten slotte moet je rap als omdat Gangsta mode wordt geassocieerd met Hip Hop. Dus als je jezelf herkent in het beeld van een relatief jonge, stedelijke rap fans, wordt de bijbehorende styling als voor u klaar.

Om te slagen in de Style

Het klinkt misschien als een cliché, maar de spil van een Gangsta outfits broek. Sinds de jaren negentig, het dragen van hip-hop fans voorkeur baggy jeans, ook wel Baggy, die laag zitten op de heupen of slip een stuk van de Po. Ook moet je een dergelijk model te dragen. De broek moet los op de trede en in rimpels op de schoenen. Populaire merken zijn Karl Kani en G-Star.

 1. Als u de juiste baggy gevonden, maken de schoenen van de volgende stap in de richting van de perfecte outfit is. Die cultiveert de Gangsta stijl meestal heeft een bereik van sneakers.
 2. Om te beginnen, is het belangrijk dat u een paar Nike Air Max. De sneakers zijn een klassiek, het is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Maar ook andere merken, zoals DC, zijn draagbaar.
 3. Nu volgt het bovenste deel, zelfs als het geen aandacht. Wanneer Gangsta Style u verkeerd gaan met een zeer schone witte shirt. Maar zelfs een tank top of spier overhemd, kan je draagt, zoals een trui of overhemd rap.
 4. Nu alleen het missen van de accessoires. Wat ziet er goed altijd, is een baseball cap. New Era en Zoo York zijn populaire merken, gewoon gehoorzamen. Je moet de dop los op het hoofd, rustig kant scheef scherm.
 5. Tot slot volgt de sieraden: Je moet voorzichtig zijn met zware gouden kettingen zijn - deze waren een trend van de jaren negentig en zijn vandaag belachelijk gemaakt. Draag voorkeur een zogenaamd "Curb Chain". Om de stijl te tonen en kom cool.

Tags: kleding, Mode, stijl, Hip Hop

Gerelateerde Artikelen aan Gangsta Style - Sleutels tot succes Outfit

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden