May 31

Veel natuurlijke ingrediënten zoals fruit zuren kunnen de huid strakker en vermindert de diepte van rimpels, althans, zodat u een frissere uitstraling. Je moet proberen verschillende producten en, vooral, zorg ervoor dat er geen huidirritaties ontstaan.


Fruit zuur voor rimpels - dus behouden delicate natuurlijke ingrediënten uw huid


Vele natuurlijke stoffen kunnen worden gebruikt voor huidverzorging.Wat je nodig hebt:

 • Peeling
 • Aloe Vera Gel
 • Dag en nacht zorg

Fruit acid - natuurlijk ingrediënt voor een frisse look

In de verschijning van rimpels, hoeft u niet per se nodig een cosmetische behandeling met botox en Co., maar u kunt gebruiken volgens preventieve en als een behandeling maatregel voor de bestaande lijnen op fruitzuren.

 • Fruitzuren worden niet alleen gebruikt in de context van natuurlijke rimpel gevechten in de cosmetische sector, maar ook donkere vlekken of acne littekens en kan worden behandeld diepgaand dus waardoor het uiterlijk verbeterd met huidstatus.
 • Je moet, om te stemmen en om te weten of uw huid is geschikt voor toepassingen, contact opnemen met een dermatoloog, alternatief bieden de service en medische schoonheidsspecialisten om met name de concentratie van het fruit zuur op uw huid types. In geen geval mag u gedachteloos producten Selbstversuch toepassing omdat de fruitzuren diep doordringen in de huid lagen, zodat brandwonden kunnen leiden, naast kan ook draaien donkere vlekken ontstaan. Alleen de voorbereidende fase duurt ongeveer 2 weken, dus wennen aan de huid van de zuren. Dan paste de werkelijke fruit zuur schil met ongeveer 6-time toepassing, zodat de huid schillen en creëert nieuwe huid met minder rimpels.
 • De kosten van behandelingen bedraagt ​​ongeveer 100, -. Per behandeling derhalve een betaalbaar alternatief voor een facelift echter kunnen de kosten stijgen eindbewerkingen, vanwege de lange duur niet youth-effect, dat na een paar maanden nogmaals op de aanvragen voor rimpels en andere huidproblemen moet worden herhaald.
 • U kunt gebruik maken van verschillende fruitzuren, zijn er diverse organische stoffen beschikbaar. Vooral planten met een hoge zuurgraad over een werkzame bestanddelen, dus Apple, amandelzuur, wijnsteenzuur en citroenzuur bijvoorbeeld representeren alternatieve middelen. Vaak zie je de zuren als AHA Complex, die wordt gebruikt op het gezicht en decolleté.

Alternatieve remedie voor rimpels - preventieve maatregelen

Om te voorkomen dat met name het ontstaan ​​van rimpels en behandelen niet alleen bestaande lijnen met het fruit zuur, moet de juiste keuze maken, met name in de dag en nacht zorg.

 • Om een ​​mooie en frisse teint te krijgen, kunt u toegang tot de applicaties met de fruitzuren, vooral de bovenste hoornlaag wordt zo weggenomen, zodat de huid sneller en frisser en betere circulatie wordt repliceren.
 • U kunt in principe ook dit effect op een kleiner gebied van wekelijks gebruik in de verzorging van de huid meerdere keren per normale scrub bereiken. Dit kan worden gevonden in drogisterijen. U moet wrijven met licht, cirkelvormige beweging te exfoliëren op de vochtige huid, dan is het reinigen van de huid met koud water.
 • De permanente huidverzorging is essentieel voor de structuur en elasticiteit te behouden. Aloë vera gel met een hoge concentratie van ongeveer 90% heeft een frisse uiterlijk, dringt door de huidlagen en stuurt deze naar het basisstation. Omdat de gel veel enzymen, sporenelementen, aminozuren en mineralen, zodat deze natuurlijke vochtinbrengende vermindert de diepte van rimpels Aufpolsterungs effect.
 • In aanvulling op de belangrijke vocht moet je er ook voor zorgen dat je in een droge, gerimpelde huid ook je huid types overeenkomstige dag en nacht zorg gebruiken, zodat u ook zo dat kan voorkomen dat de verschijning van rimpels.

Je moet als je geïnteresseerd bent om te informeren naar de fruitzuren en vraag, wat er ook alternatieven voor uw huidtype in overweging zijn. De permanente huidverzorging is essentieel voor de structuur en elasticiteit te behouden.

Tags: rimpels, beauty, huid, gezichtsverzorging, fruit zuur, anti-aging

Gerelateerde Artikelen aan Fruit zuur voor rimpels - dus behouden delicate natuurlijke ingrediënten uw huid

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden