May 30

Het bericht "Fout in de command line 'is gebaseerd op een zeldzame Typos handmatige invoer in de lijn. Ze verschijnt soms wanneer u een programma opent en is nogal verwarrend. Het probleem wordt meestal snel geëlimineerd.


Fout in de command line - oplossingen


Sommige programma's reageren met een foutmelding als je wilt om het te openen.Fundamenteel voor de opdrachtregel

Om de boodschap te begrijpen, moet je de relatie kort draaien voor de ogen. Veel duidelijker.

 • Een command line is een invoerveld waarin een tekenreeks, een opdracht wordt geactiveerd. Een typisch voorbeeld zijn commando's in een console met spelletjes. Maak via een opdracht in het chat bar een actie in het spel, bijvoorbeeld: naar "Kill + spelersnaam" elimineren aan een speler.
 • Fout tijdens het invoeren in deze command line zelden leiden tot een foutmelding. Je kunt zien dat de opdracht niet wordt geactiveerd, een boodschap is dan ook overbodig. De meeste programma's laten zien na een onjuiste vermelding gewoon terug de lege opdrachtregel.
 • Complex computerprogramma's bestaan ​​uit een oppervlak en een "innerlijk leven". Je ziet alleen de oppervlakte en op te lossen, bijvoorbeeld door een muisklik een actie. Binnen het programma is een opdracht van de opdrachtregel. Als het programma een fout maakt bij het invoeren, zal je niet zien op de opdrachtregel. Dit is onzichtbaar voor jou.
 • Veel programma's in dergelijke gevallen is er geen boodschap. Zij zien alleen de gewenste reactie, bijvoorbeeld het openen van een bestand niet. Andere programma's wijzen op de fout in de opdrachtregel. Daemon Tools is bijvoorbeeld een dergelijk programma.

Oorzaken en oplossingen voor fouten in de lijn

 • Een veel voorkomende oorzaak van de foutmelding is een bewerking fout van het programma. Vertrouwd te maken met de controles. De meeste programma's hebben een Help-bestand dat kan worden geraadpleegd via een vraagteken in de rechterbovenhoek.
 • Een andere veel voorkomende oorzaak is dat u een beschadigd bestand te openen. De melding verschijnt ook als u probeert om een ​​type bestand te openen met een programma dat niet kan openen. Bijvoorbeeld, als je wilt naar een image-bestand te openen met een tekstverwerker.

Lossen voorkomende problemen met Daemon Tools in Windows

Het bericht "Fout in de command line" verschijnt regelmatig in het programma Daemon Tools. De software creëert virtuele drives, waarmee ze kunnen alleen open beeldbestanden.

 1. Een typische fout is om een ​​image-bestand probeert met Daemon Tools te openen, door erop te klikken met de rechter muisknop en kies "Openen met ..". Deze koppeling niet kent het programma. Het komt tot de foutmelding.
 2. Open Daemon Tools en klik op de taakbalk op het icoon versnelling om de instellingen (Preferences) te openen.
 3. Selecteer "integratie". Nu zie je aan de rechterkant bestandsextensies. Selecteer de extensies die u wilt openen in de toekomst met een double. Als u alle eindes zo openen, klikt u op de knop "Alles selecteren".
 4. Bevestig de link door te klikken op "Apply".
 5. Nu kunt u de bestanden met geselecteerde bestandsextensies door simpelweg te verdubbelen.
 6. Als de foutmelding nog steeds voor elk bestand, wordt het beschadigd. Verwijder het bestand en het verkrijgen van deze nieuwe.

Het bericht "Fout in de command line" kan hebben een drie oorzaken, die allemaal gemakkelijk te elimineren.

Tags: software, Computer, Error

Gerelateerde Artikelen aan Fout in de command line - oplossingen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden