May 30

Soms zou je willen zijn foto's overzetten van zijn apparaat om de laptop of computer - maar wat als je al hebt een back-up alle foto's en deze zijn niet meer aanwezig op het apparaat, maar je wilt wel dit op zijn iPad het?


Foto's van uw laptop op de iPad


Foto's kunnen worden overgedragen op verschillende manieren op uw iPad.Om afbeeldingen overbrengen naar uw iPad, zijn er verschillende manieren waarop zijn fundamenteel anders. In alle gevallen echter, zijn de originele foto's op volledige kwaliteit op uw apparaat.

Synchroniseer foto's met iTunes van laptop

  1. Voor deze methode, je het programma moeten iTunes , die wordt voorgesteld door Apple voor het streamen van muziek, video's en foto's op uw Apple-apparaat. Bovendien hoeft u alleen maar uw USB-kabel, waarmee u ook het apparaat aan te sluiten is het eerste wat met uw laptop.
  2. Na een korte wachttijd, zal uw iPad worden erkend door de laptop. Nadat dit is gedaan, klikt u op het iTunes links op uw apparaat. Nu zult u worden gepresenteerd met de verschillende bestandstypen, waarmee u handmatig of volledig synchroniseren.
  3. Klik hier nu uiterst rechts van "foto's". Steek de check-in de "Sync foto's van" en kies de "My Pictures" of een map van uw keuze. Klik ten slotte alleen op de rechtsonder op "Apply". Nu zijn er alle afbeeldingen die u hebt geselecteerd op uw iPad.

Stuur foto's via e-mail op iPad

  1. Een eenvoudig, maar vervelende manier om beelden naar uw Apple-apparaat, werken via e-mail. Kortom, dit u naar de beelden van een computer naar zichzelf - kreeg deze maar op de iPad.
  2. U moet natuurlijk een e-mail account die je dan hebt ingesteld op het apparaat. Nu start uw e-mailprogramma op uw laptop en open een nieuwe e-mail waarin u alle afbeeldingen die u wilt overbrengen als bijlage toe te voegen. Klik vervolgens op "Verzenden".
  3. Start de e-mailclient op het Apple-apparaat en ontvang uw e-mails nu. Merk op dat hoe groter de beeldbestanden, het downloadproces zal dienovereenkomstig worden verlengd. Ook verhoogde kosten kunnen hier van toepassing zijn, als u de overdracht van grote hoeveelheden. Deze methode wordt daarom alleen aanbevolen voor een paar foto's.

Wilt u grote hoeveelheden foto's overzetten Dus, kun je beter de eerste methode te gebruiken.

Tags: consumentenelektronica, laptop, iPad, foto's, synchroniseren

Gerelateerde Artikelen aan Foto's van uw laptop op de iPad

Tags

© 2019 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden