May 30

De crafting van kerststerren van papier is een leuke baan voor het hele gezin. Met een eenvoudige opvouwbare instructies slagen zelfs kinderen papier sterren.


Folding instructies voor een Poinsettia


De 3D poinsettia is decoratief en gemakkelijk op te vouwen.Wat je nodig hebt:

 • Bouw papier of inpakpapier
 • Schaar
 • Gluten
 • Heerser


Folding instructies voor een Poinsettia


Vel met de breuklijnen © Roswitha Gladel

Technologie en papier keuze voor een Poinsettia

Er zijn verschillende technieken om tinker ster gemaakt van papier. De productie-technologie en het papier moeten overeenkomen.

 • Wilt u een poinsettia van papieren strips te weven, een solide en glad papier nodig. Ruw papier scheurt wanneer u weven de strips. Een Fröbelstern werkt het beste als je hem sleutelen van folie. Vuistregel: Een strook van 20 cm hoogte is wanneer u het verticaal houden in je hand, niet gesp.
 • Origami Star ontstaan ​​alleen door het vouwen van papier. Deze methode is gecompliceerd en wat ronder. Het papier moet stevig en niet glad zijn. Glad papier gleed iets bij het vouwen. Afhankelijk van de grootte van de platen heeft een basisgewicht van 60 tot 80 gram. Als hulpmiddel in een bot map of een liniaal vouwen wordt aanbevolen. Ga door dit over de afbreeklijnen te stabiliseren.
 • Paper sterren, waar je niet alleen rimpels, maar ook vasthouden en knippen zijn aanzienlijk makkelijker te produceren. Het papier moet stevig zijn. De aard van het oppervlak doet er niet toe, kan zowel ruw en glad zijn. Zelfs met deze techniek, is het belangrijk lang de breuk randen met gereedschap te reproduceren.
 • Het vouwen van servetten moet met deze technieken voor het vouwen sterren weinig. Het zachte materiaal is alleen geschikt voor zeer specifieke vouwtechnieken. Als u wilt decoratie sleutelen van het materiaal, gebruik van de beste stof servetten. Ze zijn slijtvast dan papier meerdere dagen.


Folding instructies voor een Poinsettia


Vouw de hoek naar het midden van de tegenoverliggende zijde. © Roswitha Gladel

Folding instructies voor een eenvoudige 3D-Star

In dit vouwen instructies moet je knippen en lijm de ster aan het eind. Dus het is niet een origami ster. Maar de handleiding is eenvoudig en de poinsettia is zeer decoratief.

 1. U zult een vierkant vel van origami papier of gift nodig. Voor een beginner, een afmeting van 10 x 10 centimeter goed geschikt.
 2. Vouw het papier precies in het midden om een ​​rechthoek te vormen. Rij met je nagel of een heerser over deze breuklijn.
 3. Open de vouw. Draai het papier 90 graden om te vouwen in de helft opnieuw beschreven. Vouw weer deze vouwen.
 4. Nu raakte het papier om langs de diagonalen. Open het en buig het langs de andere diagonale volgorde. Het papier heeft nu vier breuklijnen die voldoen aan in het centrum, zoals op een afbeelding te zien is.
 5. Vouw nu langs een diagonaal, vervolgens buigt de resulterende rechthoekige driehoek over de hoogte weer van een driehoek te vormen. Plaats deze driehoek ook in het midden samen.
 6. U heeft een rechthoekige driehoek met twee scherpe hoeken. Eén van de hoek bij de laatste gevouwen breuklijn. Vouw het uiteinde, zoals getoond op afbeelding twee en drie, het midden van de tegenoverliggende zijde.
 7. Snijd de uitstekende driehoeken die zijn rood gemarkeerd op het scherm vier. Vouw in de figuur. Je hebt een ster met acht stralen. Als u niet wilt dat een 3D-ster, je bent klaar na deze stap.
 8. Vouw de stralen van de ster terug naar het centrum en terug. Ze hebben vallei vouwen gevormd. Buig de overige lijnen naar berg plooien.
 9. Cut naar de berg plooien naar het midden en schuif de twee driehoekige velden en de bijbehorende punten van de ster boven de ander. Plak ze samen met wat lijm.
 10. Pas een tweede ster na deze vouwen instructies en lijm de twee sterren Pip Pip voor elkaar.

Deze sterren kijken inpakpapier, gekleurd origami papier en metaal folies van zeer mooi. Ze zijn gemakkelijk te produceren en kan worden opgelapt door kinderen.


Folding instructies voor een Poinsettia


De hoek is gevouwen naar de andere kant. © Roswitha GladelFolding instructies voor een Poinsettia


Snijd de gebieden rood gemarkeerd. © Roswitha Gladel

Tags: Kinderen, Ambachten, Kerstmis, kerstster, vouwinstructies

Gerelateerde Artikelen aan Folding instructies voor een Poinsettia

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden