June 1

De aanblik van maden in de begroting veroorzaakt een gevoel van walging en afkeer. Als u maden tegenkomen bijvoorbeeld in de prullenbak, je nog steeds redelijk rustig, maar in de keuken of de opslag van voedsel en algemene huishoudelijke beweegt één, maar een rilling langs de wervelkolom. Je kunt maar eerst een stuk in de preventie te bereiken tegen maden en ook om de bestrijding van Made huismiddeltjes helpen of chemische middelen verder.


Fight maden - hoe het werkt


Maden je liever niet over de begroting, maar er zijn middelen voor Madenbekämfung.  1. Als u de witachtige maggot larven in je prullenbak moet vinden kan in de voorkant van het huis, leeg de vuilnis te vechten Made eerste keer volledig.
  2. Reinig het vat van binnen en buiten met een tuinslang tegen de maden. Dan kunt u warm water en azijn of warm zeepwater gebruiken opnieuw grondig te schrobben het vat.
  3. Als u dezelfde chemie met andere larven besmetting voorkomen, dan krijgt een zogenaamde compost bin guard, dat geïmpregneerd met dichloorvos stroom die hechten aan de binnenzijde van het deksel van het vat. Dit insecticide tegen de maden uit uw specialist hardware winkel met een tuin afdeling of internet bestellen.
  • Er zijn ook de tuin compostbak poeder voor de bestrijding van de Made in de handel, die overal kunnen worden gekocht. Voer het poeder, enkele centimeters hoog, in uw lege compostbak of in de normale huishoudelijke afval. Na elk nieuw afval, het type in de vuilnisbak, strooi er wat poeder over het weer. Dit geldt verder ongedierte uit uw afstandsbediening ton en door de minerale bestanddelen van het poeder, dat vocht binden, ze uitdrogen van de maden.

Gemaakt in de bestrijding van de voedselvoorziening

  • Als u maden in uw supermarkten moet vinden, moet je snel handelen, zodat de infectie niet toeneemt. Maden in het huishouden zijn waarschijnlijk de unangehmste wat je je kunt voorstellen. Dus eerst, je alle openstaande packs te onderzoeken op maden, als u niet zeker bent, neem de open voorraden eerder weg.
  • Zeer goed voor het opslaan van geschikte plastic containers, omdat er geen larven kan optreden en kan gewassen worden met warm water azijn blikjes zo nu en dan. Zij zijn dus bij uitstek geschikt voor de aanleg van voorraden van rijst, noedels, griesmeel, tarwe, etc en bieden maden geen aanval oppervlak.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Fight maden - hoe het werkt

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden