May 31

Het is niet alleen de fiets zelf doorslaggevend, maar ook de cassette, zodat de tandwielen, die worden gedreven omdat ze beslissen over de vertaling en de kracht die je nodig hebt om te rijden.


Fiets cassettes - zodat u de juiste vertaling vinden


De vertaling moet de toepassing overeenkomen.Wat je nodig hebt:

 • Specialiteitenwinkel

Extra Auteur: Sabrina Friedrich

De fiets moet uw aanvraag passen

 • Allereerst moet u beslissen voor welk doel u wilt uw fiets te gebruiken. Overweeg of u de fiets voornamelijk op de vlakke of dat je wilt rijden in de bergen, die vervolgens beslist welke banden je moet gaan.
 • Cassette u uw fiets alleen open als u een derailleur; met een versnellingsnaaf die is gesloten en er (nog) niet zo veel mogelijkheden om het aantal versnellingen variëren.
 • Als u een fiets, een andere vertaling dan een berg heb je nodig, en zelfs met individuele soorten wielen zijn er verschillen in de tandwielen. Vraag advies bij het kopen van je wiel door een professionele, want als je een nieuw model te kopen, heb je de mogelijkheid om de componenten samen te stellen.

Om de juiste cartridge kiest

 • Als u nu hebt besloten voor een mountainbike als je fiets, dan zijn er verschillende merken van het vistuig sets. Wat komt in het geding, dient u de expert uit te leggen, niet alle systemen bij elkaar passen. Deze cartridges hebben meestal drie voorste tandwielen en achterzijde 7-8, dus kom je op een totaal van 21 of 24 versnellingen.
 • In de afgewerkte cassettes is het al zo ingesteld dat u optimaal snel kan schakelen. Dus het is niet zo belangrijk hoeveel vakken die je eigenlijk, maar dat het kan krijgen in de versnelling. Wanneer de schakeling is bedoeld om een ​​te groot aantal vertalingen, die altijd ten koste van snelle schakelpaden dekken.
 • Wanneer racen worden toegepast, bijvoorbeeld meer op de grote natuurlijk, want je wilt snel gaan met de fiets en doen zo klein versnellingen niet nodig, die kunnen worden in de bergen aan de inspanning, natuurlijk.
 • Tourenräder proberen een evenwicht te vinden tussen de tandwielen en de grote kleine berg passages, die niet altijd goed werkt te vinden, omdat de afstanden te groot zijn. Je moet kijken naar deze circuits meer dan in de desbetreffende, zeker om parallel te schakelen, want anders kan het gebeuren dat je valt uit de ketting of de tandwielen slijten onnodig snel door de schuine leiding van de keten. Kijk naar de tandwielen van achteren. De ketting moet draaien op links, midden of rechts versnellingen ofwel; wanneer het voorste uiterst rechts en ver achter zich gelaten, die ook schadelijk voor de shifters en de derailleurs achterzijde.

Uiteindelijk moet u beslissen of u liever de snellere oppervlakken willen zijn op de weg of willen zelfs steile hellingen moeiteloos beheersen.

Change cartridge - - Een fiets is hoe het werkt

 1. Plaats de ketting zweep op de zijkant van de cartridge en schroef de borgring linksom uit de keten.
 2. Neem alle van de tandwielen uit individueel.
 3. Daarna moet het patroonlichaam absoluut gereinigd en behandeld met spray olie. Dus optimale verzorging gewaarborgd is.
 4. In de daarop volgende montage, moet u ervoor zorgen dat de juiste zijde naar binnen monteren aan de tandwielen. Dit wordt aangeduid door het bijschrift van elke tandkrans.
 5. Vet de eerder ontmantelde borgring goed en schroef het weer stevig vast. Ideaal zou ongeveer 45 Nm.

Tags: sport, fiets

Gerelateerde Artikelen aan Fiets cassettes - zodat u de juiste vertaling vinden

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden