May 30

U bent op zoek naar informatie over het National Youth Games? Hieronder kunt u lezen hoe de games werken en wat documenten en kredietsystemen daar.


Federal Youth Games: verslagen en punten - informatie over het systeem


Federal Youth Games - snelle tijden brengen veel punten.De Federal Youth Games (sprint, rennen, springen, stoten of gooi), drie gekozen uit vier categorieën, op basis waarvan het aantal punten van elke deelnemer en dus het document wordt berekend.

Federal Youth Games - deze documenten er

De Federal Youth Games, zijn er drie soorten certificaten: het certificaat van deelname, het certificaat van de winnaar en het certificaat van eer.

  • Het certificaat van deelname is de "slechtste" van de documenten en wordt toegekend voor deelname aan de wedstrijd.
  • Het certificaat van de winnaar onderscheidt goede atleten die een bepaalde score hebben bereikt.
  • De Ere-diploma wordt uitgereikt aan bijzonder goede atleet met een hoog aantal punten.

De toekenning van punten - zodat de documenten worden berekend

  • Voor de National Youth Games, is er concurrentie cards, die worden gescheiden door geslacht. In deze competitie de kaartgegevens van elke deelnemer worden geregistreerd. Verder bevindt zich op de kaart elke individuele competitie disciplines, en er zijn verschillende resultaten die kunnen worden bereikt,.
  • Bij het werpen, bijvoorbeeld elke rol een breedte en dus een bepaald aantal aangesloten punten toegekend. Een voorbeeld van een wedstrijd kaart voor meisjes: Bereikt een deelnemer in het verspringen 2.45 meter, dus het is een score van 226 vermeld. Wanneer daarentegen, 5,01 meter hoog, dan krijgt ze 550 punten.
  • Gebaseerd op punten formule , worden de uiteindelijke resultaten van elke deelnemer vervolgens berekend.
  • De drie worden behaald volgens het volgende principe: Gebaseerd op punten niveau , worden de individuele prestaties gelezen. Hier wordt gescheiden door meisjes en jongens en per leeftijdsgroep. Een voorbeeld: Een 10-jarige jongen heeft 775 punten voor een certificaat van eer en 600 punten te bereiken voor het certificaat van een winnaar. Alle punten onder betekenen dat de deelnemer slechts een certificaat van deelname ontvangen.

Tags: Kinderen, sport, punten, documenten, Federal Youth Games

Gerelateerde Artikelen aan Federal Youth Games: verslagen en punten - informatie over het systeem

Tags

© 2024 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden