May 30

In sociale netwerken zoals Facebook, veel mensen willen uw relatie status te geven. Maar wat als dit niet verschijnt?


Facebook relatie status niet - wat te doen?


Maak uw relatie status op Facebook bekendU bent slechts in een nieuwe relatie, verloofd of getrouwd en wilt dat deze over de hele wereld te communiceren? Of bent u gewoon weer single en dating en daarom willen geven aan uw Facebook-status? Leer wat te doen als Facebook je relatie status niet wordt weergegeven.

Wat moet u doen als Facebook de relatie status niet weergeeft

  1. Log eerst in Facebook met uw e-mailadres en wachtwoord.
  2. Nu kunt u zien in de linkerbovenhoek, een kleine versie van je profiel foto, als deze bestaat. Daarnaast zal u uw naam te vinden. Klik eerst op uw naam, nu ga je naar je profiel en je kunt onder je profielfoto te zien, of er een relatie status wordt aangegeven.
  3. Als dit niet het geval is, dan onder je profielfoto op "Info".
  4. U zal worden genomen om een ​​pagina met alle feiten over jezelf. Klik op de rubriek "Algemeen" in "Edit".
  5. Nu kunt u allereerst aangeven of u geïnteresseerd bent in mannen of vrouwen zijn en zet een vinkje.
  6. Hieronder vindt u uw relatie status kunt opgeven. Voor items zoals "In een relatie" of "Het is ingewikkeld", kunt u een tweede persoon, dus in het geval van uw partner toevoegen, als dit een Facebook-profiel.

U beslist wie wat op je profiel kan zien

  1. Hebben een relatie status aangegeven, kijk nu aan de rechterkant van het teken, die wordt aangegeven. Het gebruik van het teken wordt bepaald wie uw relatie status op je profiel kan zien en die hem niet kunnen zien.
  2. Er de optie "enige I", hetgeen betekent dat de status van anderen niet weergegeven. Selecteer de "Public" optie, hem geen wie je profiel klikt kunt zien en selecteer de "Friends" optie om uw Facebook-vrienden alleen bekijken hem. De letters "Custom", kunt u zelf bepalen wie je doet relatie status niet moet worden weergegeven.

Tags: Internet, Facebook, relatie, Sociale Netwerken, relatie status

Gerelateerde Artikelen aan Facebook relatie status niet - wat te doen?

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden