May 30

Facebook is nu de meest populaire community op het web. Elke dag meer mensen aanmelden. Ook al heb je wilt om daar te zijn, maar het werkt niet met het register, kunt u hier lezen waarom dit zou kunnen zijn.


Facebook registratie werkt niet - wat te doen?


Een register kan soms problemen veroorzaken.Als u graag een deel van de grootste sociale netwerk Facebook zou willen zijn om daar te hebben met vrienden en familie contact kan voor gratis online spelletjes spelen, of als u wilt er om nieuwe mensen te ontmoeten uit de hele wereld, dan moet je registratie. Als Facebook registratie moet u uw naam, geboortedatum, uw geslacht en uw e-mailadres op te geven. Indien de registratie niet werkt ondanks volledige gegevens, die verschillende oorzaken kunnen hebben.

Als uw Facebook-registratie mislukt

  • Registratie bij Facebook werkt alleen als u ten minste 13 jaar oud. Als u uw geboortedatum te herkennen bij de registratie, en Facebook, dat heb je nog niet de juiste leeftijd bereikt, wordt de registratie automatisch geannuleerd.
  • Na registratie ontvangt u een bevestiging e-mail van Facebook, verzonden naar uw opgegeven e-mailadres ontvangen. In deze e-mail is er een bevestiging link die je moet klikken om de registratie te worden ingevuld. Neem ook een kijkje in uw SPAM folder, zoals e-mails van Facebook in het zou kunnen eindigen.
  • Kom maar niet zelfs zo ver om uw registratie in te dienen, maar krijg een foutmelding wanneer je het probeert, kan het zijn dat Facebook niet eens is met de naam die u hebt opgegeven. Zorg ervoor dat u ten minste invoeren bij het registreren van uw echte naam, zonder achtervoegsel. U kunt uw naam op elk moment wijzigen in het register.
  • Ook kan het zijn dat Facebook uw opgegeven e-mailadres niet herkent en dus niet uit te werken. Dit kan zijn omdat je al eens had aangemeld bij Facebook en e-mail adres bestaat al. Vraag in dat geval slechts een nieuw wachtwoord, als je niet meer kunt herinneren.
  • Het kan ook zijn dat uw e-mailadres is ongeldig. Gebruik alleen echte e-mailadres en adressen te voorkomen beginnen met info @, webmaster @ of iets dergelijks.
  • Als dat niet uw probleem, kan het bijvoorbeeld gebeuren, dat de bevestiging woorden (captcha), die u moet invoeren bij het registreren, niet laden. Kijk om te zien of er problemen zijn met uw cookies, zal dit niet worden geaccepteerd of dat u moet verwijderen zodra het later opnieuw te proberen. Sluit gewoon blokkeren uw browser en open het opnieuw, als er iets niet goed kon worden geladen.

Soms is het ook makkelijk om de Facebook-server, als het werkt niet met het register. Probeer het gewoon op een later tijdstip opnieuw. Als het werkt, maar nog steeds niet, kunt u uw register fout rechtstreeks naar Facebook.

Tags: Internet, Computer, Facebook, Application, Facebook-account

Gerelateerde Artikelen aan Facebook registratie werkt niet - wat te doen?

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden