May 30

Als een van je Facebook-vrienden of like-me-kanten bracht een enquête, kunt u deze beantwoorden met slechts één klik. Als u uw antwoord weer verwijderen, kunt u deze bijna net zo snel weer doen. Leer hier hoe verder te gaan.


Facebook poll - verwijderen van uw antwoord zo


Verwijder een antwoord op een Facebook-enquête weerDuidelijk antwoord op een enquête weer

Als u hebt geantwoord op een onderzoek van Facebook en deze reactie wil ongedaan te maken, kunt u dit doen met slechts een paar klikken.

  1. Hiervoor hoeft u alleen de enquête van de Facebook-oproep. Zoek bijvoorbeeld uw newsfeed of activiteit te melden bij uw profiel / in het verleden. Als alternatief kunt u ook typen in het zoekvak van de naam Facebook vriend of de zijkant, als je nog nodig hebt om de vraagsteller weten.
  2. Om je antwoord te verwijderen, moet u hieronder de antwoorden in "Toen hem werd gevraagd door" klik met de rechtermuisknop op de link "Simme Verwijder" knop. Misschien moet u voordat u de cheque te wissen in uw antwoord, of er moet een vierkant Anklickfeld.
  3. Als je aan de poll bovendien volgen, zou u onderaan rechts op de knop "Volg niet" knop.
  4. Als je nog een boodschap onder de poll bovendien en ze wilt verwijderen, moet u zoeken naar en klik vervolgens op de rechterkant van het op het kruis symbool.

Verberg vragen in Facebook

De enquête functie bepaald een van de ingrediënten van Facebook, dus je kunt niet de instellingen op deze te verwijderen.

  • Je hoeft alleen maar de mogelijkheid om in principe meldingen uit te schakelen mogelijk verzonden. Voor dit zou u nodig heeft over uw "Account Settings" tab "waarschuwingen" (3 entries) bellen en vervolgens duidelijk in de categorie "vragen" die geen meldingen wilt.
  • Echter, kon je van de vragen te zetten met behulp van een extensie voor uw browser, tenzij u ofwel Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.
  • Onder Google Chrome kon je de gratis add-on te gebruiken verbergen FB Vragen installeren. Dit automatisch uitgeschakeld na het installeren van alle vragen die je normaal zou zien op uw homepage van Facebook.
  • In Mozilla Firefox moet je uitbreiding Feed filter nog meer opties om uit te kiezen, uw bericht op Facebook te filteren. Na de installatie kunt u de instellingen die niet moeten worden weergegeven definiëren. Je kan daardoor worden vervaagde als nieuws over merken, toetredingen of profiel updates. Je hebt ook de mogelijkheid om bepaalde gebieden te verbergen in de Facebook-zijbalk met de add-on.

Tags: Internet, verwijderen, Facebook, onderzoek, Social Network, reactie

Gerelateerde Artikelen aan Facebook poll - verwijderen van uw antwoord zo

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden