May 30

Is een van je vrienden op Facebook 'op de mobiele telefoon te bereiken ", dus geef deze boodschap verschijnt naast de naam van uw contactpersoon op hun profielpagina. Wat het betekent om te worden onderworpen aan de volgende uitleg.


Facebook: kan worden bereikt over de telefoon - wat betekent dit?


Facebook op mobiele telefoons: zeer praktisch. © Claudia_Hautumm / PixelioSommige vrienden zijn "op de mobiele telefoon bereikbaar" - Facebook Mobile

  • Misschien al volgend hebben gemerkt dit kleine pictogram om de namen van een aantal Facebook-vrienden. Het schildert een kleine smartphone en is bedoeld om aan te geven dat je vriendje of je vriendin terwijl de computer thuis niet met behulp van online, maar mogelijk nog vanaf een mobiel apparaat toegang tot Facebook en dus blijven worden bereikt, de persoon moet niet thuis ,
  • Facebook biedt nu deze service al geruime tijd en is daardoor de loop der tijd zijn verschillende opties beschikbaar, hoe ze kunnen worden bereikt over de telefoon op de beweging te zetten zijn gebruikers.

Verschillende diensten en apps die mobiele Facebook toegang mogelijk

  • Als u wilt dat ook toegankelijk op de telefoon te zijn, kunt u een bijbehorende mobiele service te gebruiken, onder andere, het schrijven van berichten en het lezen van statusberichten van je vrienden ook kunt u om te gaan. De makkelijkste manier is in de uitgeklede speciaal voor de mobiele Facebook-versie is. Daar kunt u berichten zoals gewoonlijk lezen en schrijven en het gebruik van de belangrijkste kenmerken van het sociale netwerk, gewoon in een zeer simplistische oppervlak gehouden.
  • Wilt u er meer visueel aantrekkelijk, zodat u de zijkant van het kunt gebruiken Facebook-app downloaden bezoek en die daar. Volg de instructies om voor uw Facebook-contacten zijn de toekomst kan ook worden bereikt over de telefoon.
  • In de hierboven genoemde pagina kunt u ook downloaden van de Facebook Messenger, die een snelle en gemakkelijke verzending van berichten toestaat.

Merk op dat u een iPhone of Android-besturingssysteem nodig ten behoeve van de Facebook Messenger. Het alternatief Facebook-versie en de mobiele app, maar werken ook op apparaten die alleen ondersteuning Java-toepassingen.

Tags: Internet, Facebook, mobiel, mobiele, mobiliteit, bereikbaarheid

Gerelateerde Artikelen aan Facebook: kan worden bereikt over de telefoon - wat betekent dit?

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden