May 30

Het nieuws ticker-functie op Facebook dat je normaal te zien aan de bovenkant van je rechter zijbalk is altijd ingeschakeld, dus je moet dit niet alleen mogelijk te maken. Echter, er zijn twee mogelijke redenen waarom uw Newsticker niet wordt weergegeven. Wat deze zijn en hoe ze op te lossen, klik hier.


Facebook: de Newsticker activeren zodat


Toon Newsticker met Facebook weerSchakel JavaScript in uw web browser

Als je het nieuws ticker op Facebook niet verschijnt, kan het zijn dat u hebt uitgeschakeld in uw browser JavaScript ondersteunen.

  • Omdat de gehele rechter zijbalk waarin u uw Newsticker is gebaseerd op JavaScript, moet u JavaScript principe toe op zijn minst op Facebook. Afhankelijk van welke browser je gebruikt, moet je dit doen op verschillende manieren.
  • In het geval gebruik je Google Chrome, moet u uw instellingen te openen en klik op de knop "Content Settings" knop onder "Privacy". ("Toestaan") activeren Dan ofwel JavaScript of voeg Facebook door te klikken op de knop "Uitzonderingen", zoals goedgekeurd webpagina.
  • In Mozilla Firefox hebt u in uw instellingen te zetten onder "content" in Safari onder "Security" of Opera onder "Advanced" en "content", "JavaScript inschakelen" een haak in.
  • Als je Internet Explorer moet gebruiken, moet u de menu-optie "Extra" in de "Internet Opties" en vervolgens het tabblad "Security" ofwel kiezen voor "Standaard" of "Aangepast niveau" in de "Active Scripting" in " "enable scripting.

Uitbreiding geblokkeerd Facebook News Ticker

Ten tweede, kan de fout zich voordoen omdat u een extensie voor uw browser die u toelaat om te verbergen ofwel worden gericht of onder anderen de Sidebar hebt geïnstalleerd. Om het nieuws ticker bekijken, moet je anders te werk gaan na extensie geïnstalleerd.

  • Als u de extensie "FB Purity" wat, Safari en Opera is alleen mogelijk onder Mozilla Firefox, Google Chrome te gebruiken, moet je Facebook bellen en klik vervolgens in het bovenste gedeelte van Facebook op de link "FB Purity". Dit zal een klein venster waarin u het vinkje uit het 'ticker' en dan te klikken op "Refresh" te openen.
  • Als u de extensie "Hide Facebook Ticker Sidebar" onder Google Chrome geactiveerd, moet u deze volledig te verwijderen. Klik op de sleutel vindt u de rechterbovenhoek te vinden, en selecteer "Extra" en vervolgens "Extensions". U kunt ook uit te voeren in de adresbalk van de link "chrome: // chroom / gebruik extensies '. Klik vervolgens aan de rechterkant van de add-on voor de prullenbak pictogram om de extensie te verwijderen.
  • Als u Mozilla Firefox en de uitbreiding moet gebruiken "Remove Facebook sidebar Ticker", moet u ook verwijderen. Druk op Ctrl + Shift + A (Windows) of Cmd + Shift + A, Control-klik de add-on "Verwijderen" en herstart Firefox.

Tags: Internet, software, browser, Facebook, Social Network, Inschakelen Newsticker

Gerelateerde Artikelen aan Facebook: de Newsticker activeren zodat

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden