May 30

Facebook is nu wereldwijd bekend. Men kan een profiel aanmaken en chatten met vrienden. Als u wilt opvallen in de chat, kun je het lettertype veranderen. Lees deze beschrijving van wat u kunt doen.


Facebook: Change-chat script - hoe het werkt


Facebook - om te chatten verandering het lettertypeWie op zoek is om in contact te blijven met vrienden, heeft op dit moment de mogelijkheid van internet platforms, Facebook is waarschijnlijk de bekendste. Behalve dat u een gebruikersprofiel aanmaken en kunnen dus andere mensen denken, moet je variant chatten met je vrienden. Vind het lettertype is niet een beetje saai? Dan Spice up van uw berichten, maar met het veranderen van het lettertype een beetje op. Je weet niet hoe pak je het aan? Met deze stap-voor-stap handleiding en kunt u dat bepaalde iets in uw teksten te brengen zal zijn.

Ga liggen een Facebook-profiel

 1. Bezoek de eerste stap, de pagina van Facebook . U kunt zich aanmelden voor gratis en in een zeer korte tijd als lid hier.
 2. De rubriek "Registreer" valt bij het zien van de pagina meteen duidelijk. Plaats uw cursor in het eerste invoerveld en daar ga je.
 3. Schrijven. In het eerste veld uw voornaam en uw achternaam inbegrip
 4. Inclusief schrijf je e-mail adres. Voor de veiligheid, wordt u gevraagd hieronder nogmaals uw e-mailadres in het veld in te voeren. Kom naar het gesprek.
 5. Het volgende veld is gepland voor de toekomst wachtwoord. Kies een wachtwoord dat u kunt onthouden. Het beste is om deze cijfers en letters, hoofdletters en kleine letters te combineren - dit staat garant voor een hoger niveau van veiligheid voor de gevraagde profiel.
 6. Achter "Ik ben", selecteer uw geslacht.
 7. Hieronder als je schrijft je verjaardag op basis van de kleine pijltjes in de velden.
 8. Zodat u succesvol registreren, klikt u op de groene knop hieronder.
 9. Je krijgt een bevestigingsmail ontvangen op het e-mailadres dat u heeft opgegeven. Klik op de link verstuurd geleverd, zodat de registratie kan worden afgerond.

Zo kunt u het lettertype in het chat veranderen

U heeft de mogelijkheid om uw schrijven - evenals het programma Microsoft Word - vet of onderstrepen te markeren of u kunt zelfs verlaat het schrijven op het hoofd of te wijzigen. Zo werkt het:

 1. Hiermee kunt u de chat-script te wijzigen, moet u eerst in contact komen met een chatpartner. U kunt dit doen door te klikken rechtsonder in uw Facebook-profiel op de kleine chatvenster, selecteer vervolgens de gewenste vriend.
 2. Als u wilt dat een omgekeerde schrijven, gebruik je deze website.
 3. De tekst die u nu invoeren in het bovenste veld. Tegelijkertijd dezelfde tekst wordt geschreven in spiegelbeeld in het onderstaande. Deze tekst kan gemakkelijk worden gekopieerd in de chatbox.
 4. Als u een vet lettertype, is een ster in de voorkant van de ingevoerde tekst. De ster sleutel kan worden gevonden op het toetsenbord boven de linkerkant van de Enter-toets. Om de ster te schrijven, drukt u op de knop en de Shift-toets op hetzelfde moment. Als u de Shift-toets te vergeten, je schrijft een plusteken.
 5. Zet op dezelfde manier een ster achter de afgewerkte tekst. De tekst geplaatst wordt dan vetgedrukt.
 6. Wie wil zijn schrijven onderstrepen plaats, gaat op dezelfde manier als in de stappen 4 en 5. In plaats van sterren, stel een "lage bar" voor en achter uw bericht. De bar bevindt zich op dezelfde toets als het koppelteken en wordt ook bediend met de shift-toets.
 7. Verander de lettergrootte door uw geschreven tekst selecteren.
 8. Druk op "Ctrl" en "+" of "-" op hetzelfde moment. U zult merken dat de lettergrootte verandert.

Dus als je wilt een speciaal lettertype te gebruiken om te chatten, moet Facebook niet zonder, maar dit kan veranderen met een paar trucjes.

Tags: Internet, Facebook, vrienden, chatten, verandering lettertype

Gerelateerde Artikelen aan Facebook: Change-chat script - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden