May 30

Bij het verzenden van berichten via Facebook, kan het opnieuw en opnieuw gebeuren om verschillende redenen dat u een foutmelding krijgt, en het bericht kan niet worden verzonden. Hoe kunt u het probleem op te lossen of indien nodig verslag, klik hier.


Facebook berichten - error fix dus


Fix foutmeldingen op FacebookOorzaken voor problemen bij het verzenden van berichten

Als je een foutmelding moeten krijgen bij het verzenden van berichten via Facebook, kunt u eerst proberen het met een paar verschillende manieren, zelfs om uw bericht toch verzenden:

 • Voordat u probeert opnieuw te verzenden, moet u een back-up van uw boodschap, zo nodig in een tekstbestand, of iets dergelijks, zodat ze niet verloren gaan. Dit is met name nuttig in een langer bericht.
 • Vaak zijn de niet-berichten verzonden kan zijn omdat er problemen met Facebook, zodat bijvoorbeeld er een server overload, onderhoudswerkzaamheden bestaat of een technische fout.
 • Daarom moet u eerst proberen het zetten van uw bericht om opnieuw te verzenden, omdat in de tussentijd het probleem kan worden opgelost op Facebook.
 • Als u een foutmelding weer te krijgen, moet u de volgende keer controleer je firewall-instellingen, of dit is niet een Facebook-adres te blokkeren. Blader naar het beste de geblokkeerde adressen of filter van "Facebook", waardoor eventueel verwijderen van de geblokkeerde adres.
 • Hetzelfde moet u doen als u een extensie voor uw browser, waarmee u pop-ups te voorkomen of te verbieden te bellen bepaalde websites hebt geïnstalleerd. Onder bepaalde omstandigheden, is gelegen in het filter geeft een adres van Facebook, die toevallig uw berichten voorkomt.
 • Ten slotte kan je nog proberen om uw browser herstarten om een ​​falen van het programma te vermijden.

Stuur foutmelding op Facebook

Als alle wegen leiden tot geen succes, heb je nog steeds de mogelijkheid om het bericht direct naar Facebook te laten het probleem op te lossen:

 1. Klik gewoon op Facebook of rechts bovenaan de pijl aan de onderkant "om de veldbezoeken helpen" klik "Help" en vervolgens op of gebruik de link "Help", vindt u aan de rechterkant aan de onderkant van de Facebook-website.
 2. Selecteer vervolgens de vermelding "iets niet werkt" en klik in het venster dat verschijnt wanneer "Meld Onjuiste functie" to the point "Nieuws".
 3. Klik nu op de tweede vermelding "Ik krijg een foutmelding" en vervolgens op de link "here" kijk naar het woord.
 4. Dit zal een nieuwe pagina waar u uw probleem kan sturen naar Facebook via een formulier te openen. Om deze, een onderwerp en een omschrijving van de fout te doen. Optioneel kunt u ook een nog screenshot uploaden, kunt u uw probleem te beschrijven in aanvulling.
 5. Klik vervolgens op de knop 'Verzenden'.

Daarop zal Facebook verzorgen van het probleem en indien nodig vragen om meer informatie of u vertellen een succesvolle remedie. Daarnaast moet je het opnieuw proberen na een paar uur of de volgende dag als het versturen van werken, omdat Facebook niet reageren op eventuele fouten inzendingen.

Tags: Internet, Computer, Facebook, foutmeldingen

Gerelateerde Artikelen aan Facebook berichten - error fix dus

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden