June 1

Haarkleur henna is niet alleen een natuurlijke variant van chemische kleuringen en kleuren, maar ook een intensive care representeert voor het haar, waardoor het zijdeachtig schijnt na het verven en gezonde volume krijgt. Hier leert u hoe om te produceren met Henna haarkleuren.


Fabricage Henna haarkleuren zelf - Instructies


Met henna, krijg je natuurlijke haarkleur.Wat je nodig hebt:

 • Kom
 • Handschoenen
 • Henna poeder
 • zwarte thee, water of rode wijn
 • Tea Tree Oil

De juiste haarkleur voor uw type

Alvorens henna haarkleur, moet je zorgvuldig overwegen met welke kleuren je wilt je haar verven, want alleen met de juiste schaduw, zal u een succesvolle kleur resultaat te bereiken.

 • Henna is een natuurlijke kleurstof, die niet doordringen in de structuur van het haar, maar ommanteld conditionering. Een whitening is met haar kleuren van henna daarom niet mogelijk. Dienovereenkomstig kiest geen kleur, die lichter is dan je natuurlijke haarkleur.
 • De beste kleur resultaten die je krijgt wanneer de planten kleur is een tint donkerder dan je natuurlijke haarkleur maximum. Dus zowel uw haar en uw huidtype zijn onderstreept. Op deze manier hoeft het haar niet gezond en glanzend, maar onnatuurlijk uitzien.
 • Henna kleuren zijn onderling mengbaar probleemloos. U kunt tint donkerbruin of mahonietonen bijvoorbeeld door mengen van zwarte henna. Diverse rood of Rotbraunnuancen je krijgt door het mengen van natuurlijke rode met verschillende tinten van bruin.

Het mengen van de Henna

 1. Trek aan de huid tegen verkleuring handschoenen te beschermen. Open vervolgens het pakket met de henna poeder en giet het poeder in een kom.
 2. Als u de geselecteerde kleur donkerder, je hebt nu mix zwarte henna in een verhouding van 9:59 met de reeds in de kom bevatte poeder. In latere verkleuringen kunt u het aandeel van de zwarte henna oplopen tot veertig procent. Ook het mengen van verschillende rood of bruin, kunt u nu te maken in de kom.
 3. Voor kortere naar halflang haar, moet u de kruiden haarkleur 100g henna poeder dat je mengen met ongeveer 300 ml kokend water tot een romige massa te bereiden. Op ongeveer schouderlang haar, neem elk tweemaal het bedrag.
 4. Als alternatief voor kokend water kan de henna met hete zwarte thee of rode wijn mix. Dit geeft u een meer intense kleur.

Meng de haarkleur gemaakt van henna een paar druppels tea tree olie om de gunstige effecten van de romig mengsel te verhogen.

Tags: Schoonheid, haarkleur, haarkleuring, henna colorize

Gerelateerde Artikelen aan Fabricage Henna haarkleuren zelf - Instructies

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden