May 30

Op een externe harde schijf, kunt u veel gegevens die je niet nodig hebt op uw systeem op te slaan. Dit kan een back-up voor noodgevallen, een download of een album te zijn. Maar - zoals zo veel technische apparaten - kan ook een externe harde schijf problemen voor te bereiden en te handelen defect - wat alleen bewezen als je eenmaal wat onderzoek hebben gedaan.


Externe harde schijf is defect - eerste stappen voor het herstellen


Een extra harde schijf als onderpand.Haal de externe harde schijf weer op de rails

  1. Begin met het controleren van de aansluitingen van de computer en de harde schijf. Sluit deze aan op de kabel en de USB-poort op een ander apparaat om de transmissie te testen. Is dit niet, dan is er het probleem op de kabel of de USB-poort.
  2. Als de harde schijf nog steeds wordt weergegeven in de computer, maar niet goed reageert, moet u de computer te openen. Selecteer de harde schijf door rechts te klikken en selecteer de optie "Format".
  3. U kunt nu beslissen hoe de opmaak worden uitgevoerd. Selecteer de variant grondige en vink "Quick Format". Zorg er ook voor dat de schijf formaat niet wordt gewijzigd. De standaard is NTFS of FAT32.
  4. Na het formatteren van de externe harde schijf moet weer normaal werken. Merk echter op dat de gegevens worden verwijderd met het defect.

Als een ernstig defect

  • Het kan gebeuren dat een externe harde schijf heeft niet alleen problemen, maar echt lijdt aan een technische storing. In dergelijke gevallen, je kunt er niets helaas doen zonder kennis, maar moet het geheugen te brengen naar een specialist.
  • U vindt hier zijn om een ​​schatting te geven, voor het verlaten van de werkelijke herstel uit te voeren. Voor een dergelijke procedure kan snel de drievoudige cijfers te bereiken en langzaam inhalen de werkelijke waarde van de harde schijf.
  • Echter, als u zeer belangrijke bestanden op de schijf, is een dure reparatie en het lezen van een zinvolle actie. Voor veel meer waard dan geld worden geschat Foto's, scripties en andere bestanden waarachter vast goede herinneringen of een hoop werk.

Tags: Hardware, Windows, externe, formaat, harde schijf defect

Gerelateerde Artikelen aan Externe harde schijf is defect - eerste stappen voor het herstellen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden