June 1

Als je hebt opgedaan de eerste tattoo veel nieuw voor je. Het kan echter ook een of andere fout gegaan. Wat kunt u doen als de tatoeage inkt lijkt te draaien, klik hier.


Extend tattoo kleur - dus je ermee om


Tattoos zijn een populaire lichaamsversiering voor veel mensen. © Pan / PixelioDe eerste tatoeage en de kleur begint te lopen - dat is waargenomen

  • Veel mensen die de eerste tattoo om gestoken te krijgen, al snel het gevoel dat de kleur begint te lopen. Raak niet in paniek - in de meeste gevallen, deze indruk verdwijnt na de genezing van wonden.
  • Als u nog steeds het gevoel na het genezingsproces dat de kleuren er iets verloren, moet u een afspraak met uw tatoeëerder maken. De contouren kan gemakkelijk worden nachgestochen in een follow-up bezoek.
  • Als de kleur is verloren grote delen van uw tatoeage, zijn er slechts twee andere mogelijkheden: Laat verbreding van de lijnen om wazige kleuren overlappen. Als alternatief kan een grotere tattoo bieden.
  • Als dat tatoeage niet kan worden gecorrigeerd, heb je een laatste kans, dat is echter langdurige en dure. Met een speciale laser behandeling mogelijk weken en maanden, het verwijderen van tatoeages.

Wat moet ik kijken voor en na de oogst van Tattoos

  • Voordat je begint met de eerste tattoo, moet je goed nadenken over de vraag of het is echt een weloverwogen keuze. Naast de pijn kan het goed ook leiden tot serieuze infecties die medische behandeling. Ook in gedachten houden dat je tattoo een leven lang meegaan. Daarom moet u een onderwerp waarvoor u stil te staan ​​na de pensionering te kiezen.
  • In de tattoo studio moet je per se te raadplegen voordat de deadline. Bij deze gelegenheid moet u ook een kijkje nemen op het werk materiaal. Is alles schoon? Als de naalden en tafels regelmatig gedesinfecteerd? Het risico van besmetting voor u aanzienlijk daalt. Een schone operatie is de absolute A & O.
  • Na de tatoeage, moet u regelmatig de zere plek te behouden. Vooral de regelmatige afromen met een zuiver vet of wondgenezing zalf is zeer belangrijk voor u. Vermijd absoluut cosmetische crèmes of crèmes met geuren.
  • Totdat de nacontrole, moet u geen krassen op de wond en ook kijken op het zwembad, de uitgebreide zonnebaden en sauna bezoeken zijn taboe. Als ondanks alles vormen een infectie, moet u onmiddellijk medische hulp te zoeken. In dit geval is de tatoeage niet de juiste persoon.

Tags: Schoonheid, Tattoos, Kleurenfoto, body art

Gerelateerde Artikelen aan Extend tattoo kleur - dus je ermee om

Tags

© 2023 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden