May 31

Kortom, bent u niet verplicht om een ​​ernstige handicap in een sollicitatie te geven. Maar er zijn ook uitzonderingen waarin je moet aangeven dat u fysiek of mentaal zijn beperkt.


Ernstige invaliditeit in de aanvraag staat - dus doe het juiste


Als u de ernstige invaliditeit staat van toepassing © Thommy_Weiss / PixelioWat je nodig hebt:

  • Zwaar gehandicapte

Als de mate van arbeidsongeschiktheid meer dan 50%, is dat je een zwaar gehandicapte pas afgegeven door de bevoegde autoriteit op aanvraag. Zo kunt u een aantal voordelen genieten. Als u het toepassen van een ernstige handicap kan ook een nadeel zijn. Daarom hoeft u niet het in principe ook opgeven.

Niet altijd aangeven ernstige invaliditeit

  • Vooral met online applicaties zijn er vaak gebieden waarin u moet aangeven of u een ernstige handicap hebben ontvangen. Deze informatie is niet nodig om waarheidsgetrouw maar volgens Discrimination Act te maken. Zelfs als wanneer u een ernstige handicap hebben ontvangen, kunt u vol vertrouwen aanvinken "Nee".
  • Natuurlijk zijn er uitzonderingen. Deze zijn, als je zware handicap uitoefenen van de vereiste activiteit sterk beperkt of zelfs onmogelijk maakt.
  • Bijvoorbeeld, kon je niet je ernstige handicap te verbergen, als je solliciteert als een schoorsteenveger, ook al bent u aan een rolstoel gekluisterd. Maar als je had bijvoorbeeld een hartafwijking, zou u dit nodig hebt niet opgeeft in de toepassing. Zulk een ernstige handicap zou niets te maken hebben met de uitoefening van het beroep te hebben.

Wees eerlijk in uw toepassing

  • Maar soms is het de moeite waard dat u uw zware handicap te geven in de toepassing. Dit is vooral het geval als het gaat om een ​​baan die is expliciet erkend als een handicap werkstation.
  • In dat geval zou u aanzienlijke voordelen door uw ernstige handicap hebben. Zodat u toegang tot 6 extra vakantiedagen per jaar. Gasten kunnen ook genieten van speciale bescherming tegen ontslag.
  • Echter, deze voordelen zijn meestal alleen in grotere bedrijven of instanties. Voor kleine bedrijven, de gemaakte extra kosten voor een baan voor de gehandicapten, veel te hoog.

Of u moet uw ernstige invaliditeit te bieden in een toepassing hangt af van elk van de individuele geval. Je moet zorgvuldig en consciëntieus in elk geval alle informatie die u te maken over jezelf.

Tags: Computer, Beroep, zwaar gehandicapte, ernstige handicap, Applications, te specificeren

Gerelateerde Artikelen aan Ernstige invaliditeit in de aanvraag staat - dus doe het juiste

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden