May 31

Turkije is een prachtig land, als je wilt emigreren. Echter, moet je vrienden te maken met de lokale cultuur en leren over de wettelijke voorwaarden warrant.


Emigratie naar Turkije - hoe het werkt


Emigratie naar Turkije uitnodigt.Als u wilt emigreren naar Turkije, moet men eerst van de vele formaliteiten te behandelen. Ook op de buitenlandse cultuur, je moet aanpassen.

Emigratie naar het zuiden

  • Turkije is een zuidelijke land, dat is erg warm en is ook bekend als de vakantiebestemming voor Duitsers. Er zijn vele stranden en bruisende steden. Turken zijn al uit Duitsland bekend blijven, zodat een bepaald verband bestaat. De populatie is vergelijkbaar met Duitsland met ongeveer 70 miljoen mensen, Ankara ongeveer evenveel inwoners als Berlin.
  • Echter, de Arabisch-islamitische cultuur heeft vaak een cultuurschok en je nodig hebt om het weer op een spannende sociaal klimaat te veranderen. De kosten van levensonderhoud is laag, de lonen echter. Er zijn traditionele dorpen als vrijbuiter steden, hun culturen botsen vaak.
  • Turkije is in de overgang naar een moderne staat met archaïsche resten. Hier overheersen sterke sociale spanningen en religie wordt vaak al te dominant.
  • U moet zo veel mogelijk naar Turkije kennen en hebben voordat emigreren omgegaan met de situatie daar. Verder is het heel belangrijk om de Turkse goed leren voordat emigreren naar Turkije.

Turkije emigratie bestemming

  • Om te emigreren naar Turkije, moet u eerst een visum. Deze krijgt u bij het Turkse consulaat, moet u noodzakelijk van toepassing voor hun vertrek. Het visum zal worden uitgebreid tot de lokale politie en de eerste voor een jaar, daarna voor drie en tenslotte herhaaldelijk uitgegeven voor 5 jaar. Een permanente verblijfsvergunning is er helaas niet zo emigranten te denken herhaaldelijk over de reguliere uitbreiden.
  • Als u een echtgenoot of Turks Turkse ouders of kunnen aantonen hoe u uw leven in Turkije kan verdienen, zal je een visum gemakkelijk. Demonstreer evenals uw permanente woning in Turkije. Breng een pasfoto en uw paspoort. Vaak kom je door de manier waarop alleen zonder een mobiele telefoon in het consulaat.
  • Als u een baan als werknemer na te streven, moet uw werkgever van toepassing op het ministerie van Arbeid voor een werkvergunning voor uw locatie. Wees hier eerder dan voorzichtig, anders kun je niet werken en de baas kunnen worden geleverd. U kunt ook een bedrijf te creëren met minstens $ 50.000 hoofdstad redenen (vanaf juni 2011) met het oog op een werkvergunning als ondernemer te krijgen.

Tags: Travel, verhuizing, emigratie, Turkije, Orient

Gerelateerde Artikelen aan Emigratie naar Turkije - hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden