May 30

Als u op zoek bent naar een low-onderhoud plant die Eisbegonie is de juiste keuze. Het is ideaal als het graf sieraden.


Eisbegonien - zodat u deze planten goed te onderhouden


De bloemen van de Eisbegonie zijn er in vele kleuren.U bent op zoek naar problemen planten en willen niet veel tijd het verzorgen van uw bloem bed investeren? Dan kon je goed worden bediend door low-onderhoud Eisbegonien, genoemd in het Latijn Begonia semperflorens ook Cultorum.

Eisbegonien worden niet veeleisende Steady bloem

De Eisbegonie is ongeveer 20 cm hoog en niet verfijnde onderhoud. De kleur van de bloemen zijn rood, roze of wit. Bloemen draagt ​​Eisbegonie jaarlijks mei tot oktober.

Het kenmerk van begonia's zijn schuine en asymmetrische messen. Daarom, de planten stop de informele naam scheef blad. In de natuur groeien ze in de tropen en subtropen.

Door regelmatig verwijderen van dode bloemen aan de groei van nieuwe bloemen promoten. Overwinteringsproduct de planten, echter niet erg geschikt, omdat de planten niet bestand tegen vorst en koude. Sinds Eisbegonien sterven in de herfst, is een jaar planten.

Welke locatie is recht?

Met de zorg en de site oorspronkelijk uit Zuid-Amerika Eisbegonie heeft geen hoge eisen. Planten zijn bestand tegen ziekten en verblijf in het zonnige, deels schaduwrijke en schaduwrijke gebieden.

Zorg ervoor dat bij het kiezen van de locatie op de kwaliteit van de bodem. De plant geeft de voorkeur aan voedingsstoffen en humusrijke grond. Als onvoldoende kwaliteit van de aarde, zijn u helpen om het gebruik van commerciële vloeibare meststof. Hoe vaak heb je bemesten, hangt af van de kwaliteit van de bodem. Meer dan eens per maand wordt bemesten maar niet noodzakelijk. Saline kunstmest gebruik spaarzaam. De bladeren van de plant veranderen van kleur groen als de kwaliteit van voedingsstoffen in de bodem niet genoeg.

Eisbegonien gedijen op een zonnige locatie. De meeste bloemen draagt ​​daarom de plant op een zonnige locatie. Uw balkon biedt zichzelf aan als een locatie. Maar een iets shadier positie ook. Zelfs een semi-schaduwrijke bloembed in uw tuin maakt de plant groeien en bloeien zo echter minder uitgesproken dan op een zonnige locatie. Sinds Eisbegonien zijn zeer makkelijk te verzorgen, ze zijn heel goed geschikt als een graf planten. Uit de zaden Eisbegonien gedijen wanneer je speciale voedingsbodem gebruiken. Dit is echter duurder dan gewone potgrond.

Vooral op een zonnige locatie, is het belangrijk dat u uw planten regelmatig water. De grond moet best vochtig, maar niet druipnat zijn. Wateroverlast en droogte een belemmering voor de ontwikkeling van bloemen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Eisbegonien - zodat u deze planten goed te onderhouden

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden