May 31

Klinkt dit bekend? Of het nu man of vrouw, in de zomer de tijd dat u wilt een mooie strakke kont tentoongesteld in je strakke broek te dragen. Met een paar eenvoudige fitness-oefeningen die je een aangename resultaat in korte tijd te bereiken.


Een strakker butt - drie fitness oefeningen


Door training krijg je een strakke kont.Wat je nodig hebt:

  • Volharding
  • Krijg je een mooie strakke kont

Om met weinig inspanning een strakke kont

  • Om een ​​strakke kont krijgen, het vereist slechts een enkele, eenvoudige oefeningen. De eenvoudigste methode is in het dagelijks leven zoveel mogelijk "sportieve" operaties uit. Voorkomen, bijvoorbeeld in de ochtend op de manier werken, de lift te gebruiken. Krijg veel liever de trap, leidt dit op de lange termijn tot een goed resultaat.
  • U kunt ook zitten op de stoel of tijdens het winkelen, of zelfs in het solarium, het werk van de bilspieren. Draai aan de billen en houd de spanning in de kaken ongeveer 20 seconden, dan is de spanning weer los. U kunt dit doen een paar keer per dag, omdat u uw werkelijke activiteiten kunnen gebruiken, zodat onderzoeken zonder meer.

Train de Po specifiek gereedschap

  • Als alternatief, en om nog snellere resultaten te bereiken, kunt u ook een zogenaamde "stepper" te kopen. Dit krijg je in ieder sportwinkel. Het voordeel van deze training instrument is dat het veranderen relatief weinig ruimte, zelfs wanneer niet in gebruik en is gemakkelijk op te bergen. U kunt de stepper gebruiken, bijvoorbeeld 's nachts, waardoor uw favoriete programma bekijken in de voorkant van de tv, terwijl iets voor je lichaam doet.
  • Stap uit in plaats van te gaan met de auto op de fiets naar als de afstand niet te ver en kan worden opgezet. Om op de lange termijn niet alleen een strakke kont, maar tegelijkertijd iets voor de beenspieren, je conditie en fysieke welzijn te doen.
  • Zet jezelf thuis een ontspanning CD en een camping mat op de grond. Lig plat op je buik, armen voor het lichaam, de handpalmen naar de vloer. Verwijder nu het lichaam spanning op en til de voeten en het hoofd ongeveer 10-15 cm. Houd deze positie gedurende ongeveer 20 seconden, ga dan terug naar de uitgangspositie. Maak hier 3 sets met 10 herhalingen. Als je deze oefening herhalen 2-3 keer per week, zal een stevigere kont niet lang op zich laten wachten.

Tags: sport, Training, opleiding, Fitness, verstevigende

Gerelateerde Artikelen aan Een strakker butt - drie fitness oefeningen

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden