May 30

U bent verplicht om uw eigen weg te identificeren. U kunt kopen voor waarschuwingsborden of zelfs zeer te maken.


Een prive weg mark - dus het is mogelijk met eigen tekens


Een teken voor een eigen weg, kunt u het zelf doen. © M._Großmann / PixelioDe eigen weg of particuliere weg is niet een uitvinding van de afgelopen jaren. Reeds in de periode van ongeveer 1900 particuliere paden en wegen werden gebouwd in Duitsland. Niet alleen huizen maar ook voor appartementsgebouwen, universiteiten en supermarkten vindt u altijd het markeren van een particuliere weg.

Wat zijn particuliere wegen?

In Duitsland wordt een onderscheid gemaakt tussen de openbare weg en particuliere wegen. Hier wordt een eigen weg wettelijk omschreven als een pad dat niet openbaar eigendom is, maar een natuurlijke of rechtspersoon behoort. Zo geldt voor particuliere wegen en private wegen niet openbare wegen en recht van overpad.

In de stad vindt u een eigen manieren vinden vaak in de vorm van gemarkeerde toegangen tot parkeerterreinen en parkeergarages. In de stad particuliere wegen worden niet altijd als zodanig herkend, die soms kunnen leiden tot verwarring Localunaquainted.

Voor eigenaars van particuliere wegen, betekent dit dat de handhaving van de verplichtingen weg en verkeersveiligheid zijn uw verantwoordelijkheid. Dat wil zeggen, ze moeten waarborgen dat personen die de pad bijvoorbeeld bezorger of andere leveranciers, is er geen gevaar. Anders, ze zijn onderworpen aan een vergoeding betalen als gewond, bijvoorbeeld, de postbode op de weg naar de brievenbussen, want ze hebben niet voldaan aan de sneeuw te schuiven plicht.

Een echte privéweg normaal alleen gebruikt voor het gebruik van de eigenaars of bewoners. Dat wil zeggen, andere mensen niet kunnen gebruiken als een passage op deze manier, zo lang als u het niet eens. Een prive weg die je nodig hebt als zodanig worden geëtiketteerd. Omdat er geen wettelijke verplichting voor een tekenen, kunt u kopen de borden en aanpassen van uw telefoon aan een of gelijk te maken aan zijn eigen.

Wetenswaardigheden over particuliere wegen
Eigenaar Privé, klanten, investeerders of huiseigenaren
Wettelijke voorschriften Road en recht van overpad van de federale en deelstaatregeringen
Verplichting om alimentatie te betalen Eigenaar met het waarborgen van de openbare veiligheid
Identificatie Niet Uniforme bewegwijzering
Aansprakelijkheid voor schade Voor rekening van de eigenaar

Zo kunt u een eigen weg te karakteriseren

Om een ​​eigen weg te markeren, zijn er tal van mogelijkheden. Uw ideeën zijn eindeloos. Commercieel, zijn er verschillende kant en klare borden, waarmee u een eigen weg te identificeren. In de meeste gevallen zult u de inscripties vinden "Privé weg - passage verboden", "Privé weg - lopen op eigen risico 'of kortweg' eigen weg '.

Aangezien noch de vorm noch de kleur van de borden is bij wet geregeld, kunt u kiezen uit alle varianten. Alleen de bevestiging moet u dus zorg dat het pad duidelijk gemarkeerd als een particuliere weg en het bord is niet verduisterd. U kunt kunnen worden afgedrukt uw eigen teken of knutselen een teken.

Maak je eigen schild zelf

  1. Meer materialen. Koop bedrukbaar stickervel en een geschikte, niet te dun stuk triplex. Nog beter is een stabiel stuk plastic of acryl.
  2. Pas tekst. Op de PC, kunt u de tekst voor uw label in een eenvoudige tekstverwerker aanpassen. Klik op het lettertype dat groot genoeg is en gemakkelijk te lezen.
  3. Maak sample druk. Voordat u het label afdrukt, een proefafdruk op gewoon papier is nuttig. Zo kunt u wijzigingen aan te brengen, zonder dat ze de dure film.
  4. Bedrukte folie. Bent u tevreden met uw bord, kunt u beginnen met afdrukken op de folie. Besteed aandacht aan de juiste instellingen op de printer.
  5. Sticker opbrengen. Bevestig de sticker om op te passen aan uw multiplex of plastic. Multiplex zou eerder hebben geïmpregneerd met bescherming tegen weersinvloeden.
  6. Boor de gaten. Afhankelijk van waar en hoe u wilt uw bord te monteren, moet u de juiste gaten te installeren. Dan kunt u uw schild schroef te gebruiken.

Als je je bord ontwerpen, blijft uiteindelijk aan jou. Het is alleen belangrijk dat je je eigen weg te identificeren en hun taken als eigenaar.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Een prive weg mark - dus het is mogelijk met eigen tekens

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden