May 30

Wie bewoont zijn appartement of een oud huis, dankzij een behuizing wet, die een leven lang kan duren in bepaalde omstandigheden. Hij is beter dan een huurder afgedekt. De extra kosten en de kosten van reparaties, verandert er niets. Wat betaalt de eiser wonen en wat de eigenaar?


Een oud huis en de kosten van reparaties - Huisvesting Law vs.  Eigendomsrechten


Het appartement direct een oud huis bewonen - de eigenaar betaalt grote reparaties.Is een oud huis, of bepaalde woonruimtes links voor residentieel gebruik, die wordt gedaan aan de hand van een lease. Als huurder, bent u beschermd door de huurovereenkomst. Een veel betere bescherming biedt een flatscreen recht vaak simpelweg genaamd levend recht.

Huisvesting wet - Kosten aanvaardt de eiser

  • In het geval dat de gebruiker moet worden gegeven een appartementsrecht, zijn er verschillende regels in aanmerking komen. Wat wordt gezocht in de omstandigheden moet worden bepaald door de interpretatie van de situatie. Een contract voor een recht van verblijf niet in de behoefte van de vorm. Een notariële certificatie is niet nodig.
  • Geschillen zijn er gemeenschappelijke als het gaat om de opname van de onbaatzuchtigheid van nutsbedrijven. De contractuele situatie is duidelijk. Zonder aanvullende overeenkomst tussen de gebruiker en de eigenaar van de residentiële appartement draagt ​​de kosten die normaal voortvloeien uit het gebruik.
  • Een contract kan een veel uitgebreider verblijfsrecht bevatten. Omdat de partijen kunnen overeenkomen in aanvulling op het gratuite gebruik van woningen die het leven voogd geen hulpprogramma's moeten accepteren.

Oud huis - die reparaties betaalt?

  • Van juridische kant is de vraag die moet betalen voor reparaties en onderhoud activiteiten van de partijen, niet volledig geregeld. In het Burgerlijk Wetboek er verschillende versies rond gewone en buitengewone reparaties (§§ 1093, 1041 BGB). Zelfs met notariële leasecontracten zelden concrete afspraken kunnen worden gevonden. Ze bevatten meestal een verwijzing naar deze wetgeving.
  • De wet biedt de gebruiker met de gewone onderhoudswerkzaamheden in het recht. Uitzonderlijke maatregelen worden gedragen door de eigenaar. De woonkamer eiser moet betalen voor de gewone activiteiten zoals normale slijtage reparaties, lopende schilderij werken of te repareren kleine beschadigingen.
  • De eigenaar heeft betrekking op alle buitengewone maatregelen te laden. Dit kan duur zijn als een oud te worden gerepareerd. Volgens eigendom zijn reparaties schade herstel en wederopbouw eigenaar zaak. Hij moet betalen voor bijvoorbeeld daken, plaatsing van een isolatie, installatie of vervanging van een veiligheidsdeur of deskundigenverslagen voor volgen van de stand van de bouw van een balkon.

De eigenaar kan mee naar huis nemen of een oud huis met de voltooiing van het appartement midden in zijn bezit. Dit kan worden overeengekomen door het verstrijken van een periode of het overlijden van de rechthebbende. Andere redenen waren dat de kamers zijn onbewoonbaar of vernietigd. Dan is de vervuiler moet betalen voor de kosten van reparaties.

Tags: financiën, huis, huisvesting, nutsbedrijven, onroerend goed, reparaties, huisvesting wet

Gerelateerde Artikelen aan Een oud huis en de kosten van reparaties - Huisvesting Law vs. Eigendomsrechten

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden