June 1

U droomt van mooie huid op het gezicht en niet weet hoe u dit kunt bereiken? Als u zich aan een aantal aanwijzingen, kan dit probleem relatief gemakkelijk worden opgelost en u kunt binnenkort uitkijken naar de gekweekte huid in je gezicht.


Een mooie huid op het gezicht - zodat u combinatie huid te behouden


Dus krijg je gezicht een mooie huid.Om een ​​mooie huid bruidegom

  1. Vooral met gemengde huid regelmatig en intensive care is bijzonder belangrijk. Je moet je gezicht 's morgens en' s avonds te reinigen. Gebruik deze milde reiniging lotions die uw huid van overtollig vet en tedere zorgverlof ontdoen zonder een vette film. Zuiver water wassen is niet alleen onvoldoende, maar droogt de huid uit, zelfs buiten.
  2. Na het wassen, kunt u een lichte moisturizer dat is vooral geschikt voor gemengde huid en dus harmoniseert de huid op het gezicht te grijpen. De droge gebieden zijn goed onderhouden en de vette gebieden gematteerd. De crème moet ook gelden tweemaal per dag.
  3. Om uw huid van het gezicht van de grotere vuildeeltjes ontdoen en het verwijderen van dode huidcellen, moet u een week te grijpen om over te schrobben keer. Bovendien is het bijzonder belangrijk dat u elke avond voordat u naar uw huid slapen op het gezicht, zonder make-up. Anders kan de huid niet genoeg ademen, verstoppen de poriën en de vorm mee-eters en puistjes.
  4. Afhankelijk van uw voorkeur, kunt u ook worden geproduceerd verzorgingsproducten voor de huid van het gezicht zelf. Meng dit beetje citroensap, kwark en honing samen voor combinatie huid, zodat een glad, licht vloeibaar mengsel. De lemon verduidelijking van de huid en vet verwijderd, de wrongel en honing voeden de huid en maakt het zacht. Laat dit masker voor ongeveer tien minuten inwerken en spoel daarna met warm water grondig. Het masker kunt u een aanvraag ongeveer een keer per week.

Besteed aandacht aan je gezicht

  1. Als je de neiging tot gecombineerde huid, is het belangrijk dat je goed oplet, te voorkomen onnodige stress op uw huid. Indien mogelijk, gebruik geen vloeistof make-up, maar antibacteriële poeder en ga naar bed nooit opgemaakt.
  2. De zon in de zomer u eventueel lijkt prettig, want het droogt uit vette gebieden van het gezicht. Maar Zorgen einzucremen in om je huid te beschermen tegen de zon en uitdrogen, waardoor het vermijden van rimpels.

Tags: beauty, huid, huidverzorging, gezicht, gemengde huid

Gerelateerde Artikelen aan Een mooie huid op het gezicht - zodat u combinatie huid te behouden

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden