June 1

Wie zijn tuin houdt willen genieten van het hele jaar over, zelfs in de winter. Er is een kleine kunst om de tuin te creëren, zodat het lijkt aantrekkelijk in elk seizoen.


Een bloementuin in de winter - zodat je het te maken


Bloemen ook in de winterHet planten van voorstellen voor de wintertuin


Een bloementuin in de winter - zodat je het te maken

  • Of je kijkt vanuit de keuken of woonkamer raam in de winter in de tuin, u wilt genieten. Het beste is om hetzelfde denken in de tuin van het ontwerp tot de bloeiende Conservatorium. Groenblijvende planten moeten afwisselen met de winter bloeiers.
  • Een eye-catcher in de winter is ongetwijfeld de toverhazelaar of Hamamelis genoemd. De bladerloze takken zijn versierd met langwerpige bloemen in geel tot rood en met een betoverende geur van stromen. Deze plant kan groeien tot 5 meter hoog, als je het niet snoeien in het voorjaar. Een vroege-onset aanhoudende vorst verschuift de hoogtijdagen terug. De grond moet rijk aan voedingsstoffen en kalkvrij zijn.
  • Voor deze, de winter cherry past met zijn roze bloemen. Deze winterharde struik heeft een losse gewoonte, die tot losmaakt om de ietwat sobere toverhazelaar. De bloemen zijn gerangschikt in kleine bosjes en bloeien vanaf de herfst tot maart. Het groeit goed op leemgrond uit, waarvan één en wanneer geconcentreerd tot kalk.
  • In dit intermezzo dat de winter sneeuwbal categoriseert. De roze bloemen zijn geurig en bloeien tot het voorjaar. Deze struik houdt van een zure en licht vochtige grond. Het duurt echter 2-3 jaar de eerste bloemen maken. Daarom moet u voorzichtig zijn bij het snoeien in het voorjaar.
  • Tussen alle bloeiende struiken Coniferen liggen met hun weelderige groene ook erg goed. Een andere suggestie is bamboe gras, hier moet je maar de wilde kiemen suckers se een Rhizomsperre installeren.


Een bloementuin in de winter - zodat je het te makenDeze volledig winterharde struiken nodig heeft over de koude seizoen geen speciale zorg en bloeien zelfs bij temperaturen onder het vriespunt. In het voorjaar kunt u bezuinigen op de overhangende takken.

Winter bloeiende voor Terrace

  • De Schneeheide met roze bloemen, op de voet te stellen, zijn zeker een blikvanger op uw terras. Plant ze op een zandgrond, het bloeit van december tot het late voorjaar.
  • Een altijd welkom plant is het nieskruid. Het is een groenblijvende en meerjarige plant die heel goed groeit in de schaduw van uw struiken en is een hoogtepunt in hun grote bloemen.
  • Ook bollen groeien tijdig verspreiden over de winter. Een mooie beplanting is mogelijk met de Blauwe Iris en Geel Winter monnikskap, bloeien in februari. Wild cyclamen past hier ook prachtig dus.
  • Met diverse accessoires zoals lantaarns of kleine lampjes krijgt uw tuin de juiste Winterzauber.


Een bloementuin in de winter - zodat je het te makenWinter-bloeiende vereisen geen onderhoud gedurende de winter. Snij in het voorjaar de planten / schiet terug en je hebt in de winter weer genieten van uw bloemen. De bollen blijven in de zomer in de grond.


Een bloementuin in de winter - zodat je het te makenEen bloementuin in de winter - zodat je het te maken

Tags: Vrije tijd, planten, tuin

Gerelateerde Artikelen aan Een bloementuin in de winter - zodat je het te maken

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden