May 30

De zomer komt eraan en de bikini cijfer nog niet bestaat? Nu is de tijd goed durchzustarten en verliest de extra ponden. Als een app helpt je gewicht te verliezen, kan hier worden gevonden:


Een app voor het verliezen van gewicht - zodat ze je kunnen helpen


De mobiele telefoon verwijderen © uschi_dreiucker / PixelioEr zijn een verbazingwekkend aantal diëten, sommige brengen alleen op korte termijn succes, een ander een lange, hier vindt u interessante feiten over diëten en gewichtsverlies en hoe het werkt met een app voor de mobiele telefoon te leren:

Ontdek meer over diëten

 • Veel mensen hebben al op een dieet geweest. Misschien heb je al geprobeerd en goedgekeurd verschillende diëten. Maar vaak, succes is alleen op korte termijn, het jojo-effect optreedt en je hebt de kilo's sneller terug naar de heupen als je het hebt verloren.
 • Om effectief te verwijderen, moet je in minder dan je verbrandt. Het basaal metabolisme (de calorieën je lichaam gebruikt om de belangrijke organen werken), kunt u berekenen met uw arts of grove raming van verschillende internetsites.
 • Sport is vooral belangrijk in een dieet: Beweeg dagelijks, neem de trap in plaats van de lift of de fiets niet de auto. Daarnaast moet je loopt twee tot drie keer per week sporten, zoals zwemmen, fietsen of joggen. Gebruik van sport je verbrandt calorieën en het verhogen van je rug spieren percentage in het lichaam.
 • Spieren verbranden meer calorieën. Als je gewicht toeneemt iets, dat is niet per se slecht, spier weegt meer dan vet.
 • Drink veel, het lichaam bestaat uit ongeveer 80 procent water. Bovendien, water verzadigde vetzuren en helpt je verliest gewicht.
 • Verdere ondersteuning kunnen verschillende apps.

Wat moet een goede toepassingsprogramma's?

 • Zodat u niet zeker bent over de calorie-inname en de calorieën verlies duidelijk, is het aanbevolen dat de app voor het verliezen van gewicht brengt een dieet logboek waarin je alle voedingsmiddelen zoals calorieën en voeding feiten tafels kunt invoeren.
 • Als u wilt gezonde en evenwichtige tijdens het verwijderen eten, zou informatie over de voedingswaarden van elk redelijk zijn. Idealiter, gedocumenteerd en bewaakt de app elke activiteit afzonderlijk.
 • Veel toepassingen zijn onder meer een alarmfunctie wanneer de calorieën en vet waarden te hoog zijn.
 • Ook verschillende recept suggesties in de apps kan heel voordelig. Animeren tot een gezonder en evenwichtiger leven en sparen u een lange zoektocht naar gezonde recepten.
 • Een app voor het verliezen van gewicht is inderdaad handig in vele opzichten, maar kan nog steeds niet afvallen voor u. Je hebt zelfs het animeren en wijden vreugde uit te oefenen, anders wordt het succes duurde niet lang zal zijn.

Dus u kunt halen met een app

Natuurlijk staan ​​een app neemt geen verwijdering. U kunt meer dan een dieet te ondersteunen. Daarnaast volgt u de bovenstaande tips.

 • Om apps voor het verliezen van gewicht te vinden, zet uw Internet een op de telefoon en open de App Store. Nu kunt u meerdere trefwoorden invoeren in de zoekbalk: bijvoorbeeld om gewicht, dieet, fitness of dieet te verliezen. Verschijnen onmiddellijk een aantal apps die u zal helpen gewicht te verliezen.
 • Noom - Het gewichtsverlies app. Hier kunt u uw persoonlijke plan van het gewichtsverlies te voeren, controleren uw conditie en voer uw maaltijden. U wordt eraan herinnerd om sport en kan meer gezond te eten.
 • Calorie Counter: Als u liever om calorieën te tellen, en geven u een compleet gewichtsverlies app is te ingewikkeld, dan kunt u ook downloaden van een calorie teller app. Hier kunt u het voedsel dat je hebt gegeten te voeren. De calorische waarde wordt dan berekend, en de mineralen, vitaminen en voedingsstoffen.
 • Als u wilt dat de verbrande calorieën en ook de stijging van de calorieën alle trainingen te houden, de fitness-app iBody is gewoon recht voor je. Hiermee kunt u alle activiteiten op te nemen. Van de trainingstijd op het bloed testresultaten tot het percentage lichaamsvet deze betaalde app voor smartphones heeft alles wat nodig is om gewicht te verliezen.
 • Als je te weinig drinkt, is er een handige app die u eraan herinnert om meer te drinken en waarin je kunt aangeven hoeveel ze al dronken. Ze zeggen Carbodroid.
 • Als u meer wilt oefenen, kunt u ook een fitness-app te downloaden. Gewoon invoeren in de zoekbalk Fitness. Hier verschijnen dan verschillende sport apps. Bijvoorbeeld, Daily Ab Workout. De gratis app Sporty Pal bevat talrijke duursporten zoals joggen, skaten of fietsen. Deze applicatie registreert alle individuele activiteiten, waardoor u altijd een uitstekend inzicht in uw training.
 • U wilt een gestemde maag en droom van een six pack? Dan is de app Sixpack Pro een uitstekende helper. Veel buikspieroefeningen worden hier beschreven met nauwkeurige instructies en illustraties en dus het gemakkelijker maken om elke training oefeningen uit te voeren. Echter, de instructie in deze app in het Engels uitgevoerd.

Er zijn een aantal van de apps die u kunnen helpen gewicht te verliezen. Experimenteer met verschillende apps op de meest bruikbare voor u te vinden!

Andere Auteur: Jennifer Fiederer

Tags: app, Mobile, Dieet, Fitness, afslanken

Gerelateerde Artikelen aan Een app voor het verliezen van gewicht - zodat ze je kunnen helpen

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden