May 30
eCards maken zelf - dus het zal werken voor gratis
02:01

 • Kisseo E: Label Cards zelf - hoe het werkt
 • Animated Kerst Ecards selbermachen - dus ...
 • Animated Kerstkaarten met muziek zelf mac ...
 • Instellen van de standaard voor Google Earth - dus ge ...
 • Pop-up kaarten knutselen - Aanwijzingen voor We ...
 • Maak collages online - hoe het werkt met een eigen ...
 • Maak Ambigramm - dus het zal werken online
 • Kerstkaarten Druk uw eigen - met de PC
 • Klappkarten tinker - dus gaan we met karton


Video van Bruno Franke2: 01

Of het nu voor Kerstmis of een verjaardag - wenskaarten schrijven is al een oude gewoonte. Wil je echt iets nieuws te proberen? Hoe zit het met e-cards? U kunt uw kaarten maken vanaf nu zelf en dan stuur het naar de gewenste persoon. Op het internet, zijn er tal van manieren om kaartjes bij vele gelegenheden te creëren en dat ook voor gratis. Er is zelfs een voordeel: Het maakt niet geweldige technologie professionele nemen, je gewoon gebruik maken van de sjablonen en maken de kaarten vervolgens op basis van uw ideeën met de beschikbare opties. Bent u al nieuwsgierig en wil eindelijk weten hoe dat te doen?

Meer video's op het onderwerp

 • 02:32

  Verzend groeten van eCard - Google
 • 01:33

  Animated Santas - zodat u geanimeerde wenskaarten op de PC te creëren
 • 03:17

  Maak uitnodiging online - hoe het werkt


Ken je dat? Het is kerst en alle kaarten worden verzonden en kwam op tijd en plotseling je merkt dat iemand vergeten was - nu is het te laat toch. Of niet? Nee, u kunt de dag nog redden. Geloof het niet? Je vraagt ​​je af hoe dat zal behagen naar werk? Nou, je ongeloof is zeer goed begrepen, maar u kunt deze verklaring rustig te nemen voor volledig - e-cards worden redden. Het wordt nog beter - op gewone ansichtkaarten om een ​​korte eenvoudige teksten te schrijven, dat is het, echter, e-kaarten die je kunt het zelf doen en zo aan te passen.

Welke software kan elektronische kaarten maken?

 • Zie een paar games op " uitnodiging vorm ". Hier kunt u een breed scala van elektronische kaarten selbermachen, maar - zoals men kan misschien al raden - uitnodigingskaarten.
 • De " e-cards wenskaarten "aan de andere kant biedt een groter bereik van de verschillende kaarten klaar. U kunt zelfs een goede wenskaarten en dan ook direct van deze leverancier.
 • U kunt nu afwegen welke van de twee locaties voor u van belang. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u het voorbeeld gebruiken in de tweede sub-punt van zijn eigen.

eCards maken zelf - dus het zal werken online

 1. De beste manier om jezelf te redden zoeken op het internet en klik op de link hierboven "eCards Wenskaarten". Nauwelijks heb je aan de kant geland, zal je de eerste kleurrijke kaarten zien.
 2. Kijk nu opnieuw naar de linkerkant. Daar kunt u een grijze doos te zien, ontdekken langdurige doos. Deze verschillende verbindingen in verschillende categorieën, zoals "Africa" ​​en "baby". Als u nu wilt een verjaardagskaart zelf te maken, klikt u op het gewenste item. Nu wordt u aangeboden een selectie van bijpassende kaarten.
 3. Kijk naar alle kaarten in vrede. Door scrollen, kunt u ook profiteren van de lagere tarieven. Als je een foto wilt selecteren door te klikken. Nu krijg je de foto in een groter formaat.
 4. Zeker je wilt missen op de kaart een beetje meer persoonlijkheid. Als dat zo is, drukt u op "Map Edit" - u zult deze optie vinden twee lijnen onder de foto.
 5. Nu verschijnt er een witte bewerken doos, weergegeven als lege voorzijde van de briefkaart. Vindt u aan de linkerkant meerdere rijen voor uw inzendingen. In het bovenste veld - "de volgende tekst in ..." - voer nu een kort bericht.
 6. In de kloof tussen hen heeft u de mogelijkheid om een ​​mooi lettertype kiezen. Een klik op het kleine pijltje en mooi, kunt u uw favorieten kiezen uit de kleine register.
 7. Waarom niet proberen de verschillende ontwerp-opties - Schriftröße- en oriëntatie kan worden bepaald door jou. Bent u tevreden met de informatie te bevestigen door te klikken op "Finish" - in de rechter benedenhoek.
 8. Nu kunt u een inzet onder "Uw Tekst" links op de rug te hebben.
 9. Ga nu naar rechts en in de lege plekken, zoals vereist vullen - van uw naam recht op de top tot aan de datum waarop u wilt deze te versturen.
 10. Hieronder vindt u de mogelijkheid om te kijken naar de voorvertoning of versturen via de "Send" gelijk.

Zie je, zelfs als je een beetje laat bent, kan de dag niet een groot succes te zijn. Degenen die willen eCards zichzelf te nemen en nog steeds vereist een beetje hulp, kan weer zien in deze beschrijving als nodig is.

Tags: Internet, Computer, wenskaarten, gefeliciteerd, maak jezelf

Gerelateerde Artikelen aan eCards maken zelf - dus het zal werken voor gratis

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden