May 30

Om een ​​ebook, wordt door velen beschouwd als een wens schrijven, zal het papierwerk en de daaropvolgende correcties trouw aan wat onderzoek zijn. Nu het gaat om de fabriek te verkopen. Een Dit wordt niet vaak gebruikt platform kan worden gevonden in eBay, waar u de digitale bestanden met een beetje planning kan leveren tegen een goede prijs.


eBay: verkopen een eBook op het platform - dus doe het met de strategie


Sale Waardevolle titels voor digitaal lezenOvertuig eBook

  • Dank het verkopen van uw eigen eBooks is erg moeilijk. De belangrijkste reden? Het lijkt niet om precies te weten welke argumenten u geïnteresseerde bezoekers de ervaring van de kwaliteit van het werk. Deze argumenten moeten zijn degenen die in het beschrijvende inschrijving op eBay zal worden vermeld.
  • Een grote hulp bent u waarschijnlijk een aantal problemen in de formulering dat je jezelf zorgen en daardoor krijg je een paar zinnen die je kunt geven aan misschien vroege kopers.
  • Wie moet het boek, die ook kunnen profiteren van de inhoud te lezen? Met deze vraag, de lezer krijgt een goede indruk en in staat zijn om te zien of het onderwerp relevant is. Naast de titel, is deze sectie die een belangrijke rol speelt.
  • Ga dan naar wat er gezegd wordt in het digitale boek. Als het een gids? Publiceer hier uw mening over een onderwerp? Hoe zal de lezer kan profiteren van het? Probeer deze punten duidelijke uitleg, waarmee het werk wordt overzichtelijk gepresenteerd geven. Kan je vertellen, maar dit is niet te veel.
  • Wijd uzelf op beoordelingen van andere mensen mee. Voer de installatie voor deze aan vrienden en collega's en laat evalueren. Met de (idealiter) positieve stemmen completeert de presentatie.

De verkopen op eBay

  • Als u de verkoop van ebooks op eBay, profiteren van een aantal voordelen. De focus is zeker het idee dat je bijna de hele organisatie kan geven. Het enige wat u hoeft te doen is het versturen van het PDF-bestand naar het adres van de koper. Terwijl u in rekening gebracht voor de cursus eBay kosten, maar zou je dit in je eigen webpagina's met een volledige betaling systeem.
  • Vergeet niet, hoewel, om een ​​goede prijs te vinden. Doe het zonder veilingen, maar je hebt een vaste prijs. Orient kunnen hun keuze baseren op het werk van andere mensen.
  • Houd na de eerste koopt de adviezen van lezers in het achterhoofd. Zijn ze tevreden met de diensten? Wanneer er kritiek? Durf. Persoonlijk contact via de telefoon bellen en vragen om een ​​nauwkeurige feedback later verbeteringen uit te voeren

Tags: Internet, eBay, het schrijven, geld, boek, eBook

Gerelateerde Artikelen aan eBay: verkopen een eBook op het platform - dus doe het met de strategie

Tags

© 2024 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden