May 30

Easyjet is één van de stichting in 1995, de grootste luchtvaartmaatschappij in het Verenigd Koninkrijk en behoort tot de zogenaamde low-cost maatschappijen in Europa op nummer 2 (zoals in 2014). Per jaar vliegen miljoen passagiers over 49 met Easyjet. Flight deals zijn er te rekken van ongeveer 20 €. Echter, op deze prijs, een aantal van de kosten. Van de bagage vergoedingen aan vergoedingen voor een bepaalde zetel verzoek, moet je verwachten extra kosten.


Easyjet kosten - die u moet overwegen bij het boeken


Afhankelijk van de optie val bij Easyjet verschillende vergoedingen.U wilt extra beenruimte of sportuitrusting mee te nemen op vakantie? Misschien dat u wilt de datum van vertrek uit te stellen. Deze en andere voordelen komen op een prijs. Dus moet je niet verbaasd over het einde waar al het geld waard is, hier zijn de kosten van de verschillende diensten die beschikbaar zijn vanaf Easyjet worden vermeld. Stand in oktober 2014 is

Algemene kosten en kosten voor bagage

 • Easyjet berekend voor nieuwe boekingen een Veraltungsgebühr van 15 €. Dit geldt niet voor zogenaamde flexi-vliegtarieven. In die u kunt uitvoeren om een ​​datum verandering in de dag vlucht tot 48 uur voor de geplande vertrektijd zonder extra kosten.
 • Per passagier stijgt Easyjet een zogeheten toegangsprijs. Dit wordt berekend op 48 €.
 • Voor bagage zijn er verschillende tarieven. De kosten van een bagage aan 20kg maximaal liggen bij een online aankoop tussen 14-27 €. Kosten variëren afhankelijk van de route.
 • Van 20 kg tot een maximum van 32 kg Je moet extra betalen voor het overgewicht. Overgewicht bereking op basis van het gewicht en de kosten bij voorafbetaling € 4 en uitbetaling van de luchthaven € 13 per kilogram.
 • Merk op dat je moet betalen voor de bagage die je plaatst alleen bij de gate, 55 € in aanvulling.
 • Als u het nemen van sportartikelen, moet u rekening houden met Easyjet tussen de 40 en 60 €. De prijs is afhankelijk van de omvang van de bagage. Betaal online, het is goedkoper dan wanneer u betaalt alleen op de luchthaven.

Aanvullende diensten en vergoedingen voor Easyjet vluchten

 • Easyjet ook erbeht kosten als je de naam van de passagier wijzigen. In een online verandering, de kosten iets lager dan bij een telefoon veranderen. De kostprijs is hier bij iets minder dan 50 €. Merk op dat u in aanvulling moeten betalen om deze kosten, het verschil van het tarief tussen de boeking en de datum naamswijziging. Als de vlucht goedkoper is op dit moment, is er geen restitutie van het verschil.
 • Wanneer een vlucht verandering online vallen aan 42 en telefoon € 48 kosten. Het verschil van het tarief wordt berekend als de verandering van de naam. Voor een volledige annulering verhoogt de luchtvaartmaatschappij per vlucht en de passagier een vergoeding van 36 €.
 • Tegen betaling voor peuters. Hier een forfaitair bedrag van 26 € in rekening gebracht. Een algemene administratiekosten van 15 €, alsook een administratieve vergoeding voor gedrukte vlucht bevestigingen en verzekeringen Write in het bedrag van 12 € is ook einzukalkulieren. Groepsreserveringen, kost extra. U betaalt per persoon aan de groep € 5,50 in aanvulling.
 • Mocht u uw stoel zelf kiezen, het hangt af van het aantal en de beenruimte, waarbij de gemaakte kosten. Dit kan tussen ongeveer 2 en ongeveer 19 €.

Om de werkelijke kosten van de vlucht bepalen

Als je vliegt met Easyjet, is het raadzaam dat u van tevoren ideeën die aanvullende diensten die u nodig hebt of wilt maken. Denk ook aan, op welke voordelen je misschien kunnen doen zonder.

 1. Als je op een vlucht hebt besloten, informeer jezelf op de homepage van Easyjet vooraf van extra diensten.
 2. Open het menu-item vluchten. Klik hier door de afzonderlijke submenu items zoals gratis bagage en zitting opdracht. Zo kunt u een nauwkeurig beeld van welke opties u wilt boeken te krijgen en noodzakelijk wat je kunt doen zonder. U zult ook een overzicht van de kosten in verband met die prestaties te vinden.
 3. Maak jezelf een checklist en een notitie maken van de diensten die zij willen ervoor zorgen om te voltooien. Controleer nu hoe hoog zijn de kosten voor de afzonderlijke diensten en schrijf het op. Om te voren wat de kosten zullen bepalen. Alle huidige vergoedingen, kunt u leren over het menu-item "Kosten en uitgaven" in het onderste gedeelte van de website.
 4. Als je eenmaal hebt besloten wat extra opties die u wilt boeken en hoeveel bagage u wilt registreren, dan kunt u dit doen online. Online tegen betaling in bijna alle punten van goedkopere alsof je dit betaalt alleen op de luchthaven.

Goede Vlucht!

Tags: Reizen, vakantie, Easyjet

Gerelateerde Artikelen aan Easyjet kosten - die u moet overwegen bij het boeken

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden