May 30

Iets valt in het bad en dan is het gebeurd - het bad heeft een vorm van schade. Ook al heb je iets als dit ooit gebeurt, heb je maar laat geen slaap over, want er zijn zulke gevallen een snelle remedie.


E-mail herstellen schade in het bad


E-mail te elimineren schade in de badkuip.Wat je nodig hebt:

  • Email reparatieset

Vandaag zijn er nog steeds erg veel bad dat emaillaag hebben. Aangezien dit nogal kwetsbaar voor een vorm van schade niveau, komt vaak dergelijke afsplinteren, die dan snel worden hersteld. Met de e-mail reparatieset commercieel beschikbaar is dit geen probleem.

Het repareren van een e-mail schade in het bad gaat soepel

De hiervoor genoemde Email Repair kits zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, daarom zal u de juiste kleur voor u gemakkelijk vinden. De applicatie is gemakkelijk als u zich strikt aan het stappen. Binnen korte tijd de schade opnieuw hersteld.

  1. Het lichaam in het bad, die de vorm van schade heeft moeten absoluut stof- en vetvrij zijn voordat de behandeling begint.
  2. De bestaande in deze set stopverf moet je mengen met behulp van de meegeleverde verharder met een spatel samen heel goed. Breng vervolgens dit op het getroffen gebied en verspreiden totdat de schade is gesloten.
  3. Als de massa gedeeltelijk is genezen, moet u de plek met een schuurpapier malen zeer goed, totdat alles is volledig vlak.
  4. Na die je nodig hebt om deze plek weer schoon grondig en verwijder het stof.
  5. Met de meegeleverde verf Nu spuit de plek van prima. Dit dient in meerdere lagen, zodat het resultaat achteraf zodanig dat het getroffen gebied, omdat het niet langer zo duidelijk zichtbaar. Het droge seizoen is zeer verminderd door deze procedure.

Wanneer de verf is uitgehard, is de schade gerepareerd en e je badkuip kan worden gebruikt alvorens opnieuw.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan E-mail herstellen schade in het bad

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden