May 31

Puistjes altijd lijken meestal op een ongelegen moment. Sommige chemische producten zijn veelbelovend in het verwijderen van de vlekken. Maar hebben bewezen even succesvol in het behandelen van zelfs eenvoudige huismiddeltjes waarmee de puistjes verdwijnen.


Dus weggaan puistjes - helpen deze huismiddeltjes


Een gezichtsmasker helpt puistjes.Wat je nodig hebt:

 • Masker van de eidooier en citroensap
 • Kom
 • Peeling (honing en zeezout)
 • Tea Tree Oil
 • Aloë vera gel (min. 95% zuiver)

Pickel wegbekommen met natuurlijke remedies

Puistjes kan op elke leeftijd voorkomen. Bijzonder uitgesproken ze een groot probleem en ook pijnlijk.

 • Met de opkomst van vlekken te spelen verschillende factoren een belangrijke rol. Triggers kunnen dus worden verstopte poriën, stress, hormonale veranderingen, medicijnen, slechte voeding, niet huidtype zorg, psychologische stress, alcohol, sigaretten.
 • Om de puistjes weg is, hoef je niet te veel geld uitgeven, omdat de volgende huismiddeltjes zo effectief kan zijn, zodat de huid herwint een heldere, frisse uitstraling.
 • In plaats van toevlucht te nemen tot chemische varianten voor huidverzorging, kunt u net zo effectief elimineren huid betekent dat de huid vlekken. U dient zich ervan bewust dat de huid voortdurend vernieuwd, zodat de effecten van enkele dagen of weken lang kunnen zijn in komen, om duidelijk te maken de huid is permanent.

Gebruik home remedies voor puistjes

Met diverse huismiddeltjes kan puistjes te behandelen.

 • Een nuttige huis remedie voor puistjes is een masker van eidooier en citroensap. Om dit te doen, te scheiden van de dooier van het eiwit en de dooier in een kom geven. Voeg vervolgens het sap van een halve citroen uitgedrukt en circuleren u beide samen. Breng vervolgens het mengsel op het gezicht en laat het ongeveer 20 minuten om te handelen. Spoel het masker af met helder water en dragen na na uw gebruikelijke huidverzorging aan.
 • Zo puistjes ontsieren je gezicht niet voort te zetten en weer weg te gaan deze onzuiverheden, is vergelijkbaar scrub behandeling die je 1-2 keer per week kunt toepassen, heel effectief. Echter, als u lijdt aan zeer gevoelige huid, is het raadzaam om te profiteren van deze behandeling interval nemen er mogelijk roodheid optreden. Om de pasta te bereiden, nemen als dat nodig is: 3-6 eetlepels vloeibare honing en respecteren gestemd 1-3 eetlepels zeezout. Om de dode schalen en vuildeeltjes uit de huid perfect te verwijderen, je huid wrijf je zachtjes met het mengsel. Na gebruik, wassen uw huid met lauw water en hen na het drogen met een op maat gesneden om uw huid moisturizer. Deze scrub mengsel niet alleen geschikt voor de gezichtshuid, maar kan ook worden gebruikt voor andere getroffen lichaamsdelen.
 • Tea tree olie is een wondermiddel van de natuur. Benadrukt dat olie is ook geschikt voor het regelen puistjes. Echter, moet u voordat u de agent eerst het uitvoeren van een allergietest. Deze verspreiden een paar druppels tea tree olie op de rug van je hand en laat het minstens een uur te handelen. Mag geen allergische reacties vertonen, dan kunt u de olie vrij te gebruiken om de behandeling van puistjes te ondersteunen. Zodra het is aangebracht op het getroffen gebied, fungeert als desinfectiemiddel, zodat alle bacteriën worden gedood, dat vlekken veroorzaken. Tegelijkertijd betekent licht gedroogd, dat pukkels, puisten en comedonen gaan met succes na enige behandelingstijd ook gegaan.
 • Gebruik na het reinigen en voor het aanbrengen van de dagelijkse huidverzorging, pure aloë vera gel als een huis remedie, omdat dit doordringt alle lagen van de huid, zodat een breed scala van actieve ingrediënten en voedingsstoffen verduidelijken en voeden de huid kan. Daarnaast is de Aloë Vera met het gel ook antibiotische eigenschappen, waardoor de bacteriën remmende effect in de vorming van puistjes is zeer voordelig.

Indien na deze maatregelen met behulp van huismiddeltjes de huid niet beter te worden opgenomen, dan moet je een dermatoloog voor verdere behandeling te raadplegen.

De inhoud van de pagina's van www.helpster.de werd gemaakt met grote zorg naar beste weten en geloof. Voor de juistheid en volledigheid, kan geen garantie worden gegeven. Om deze reden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade in verband met het gebruik van de aangeboden informatie wordt uitgesloten. Informatie en artikelen kunnen worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies en / of behandeling door een gekwalificeerde arts in ieder geval. De inhoud van www.helpster.de kan niet en mag niet worden gebruikt voor zelf diagnose of behandeling te beginnen.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Dus weggaan puistjes - helpen deze huismiddeltjes

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden