May 30

Blonde strepen zijn mooi, maar na enige tijd verliezen hun glans. Door boventonen krijg je haar op een zachte manier, een verse verf.


Drown Blonde strepen


Tinten zijn zachter dan kleurstoffen.Je hebt besloten te overstemmen het haar? Je moet aandacht besteden aan een aantal dingen zo blonde lokken krijgen geen groene of oranje.

Overtones of verven?

Kleur en tint zijn twee verschillende middelen voor het veranderen van haarkleur. Beide hebben voor- en nadelen.

 • De verf bestaat uit twee vloeistoffen, het waterstofperoxide en kleurpasta. Door mengen van de twee elementen zorgt voor een romige consistentie die gemakkelijk aan te brengen op het haar. Het waterstofperoxide vernietigt de kleurpigmenten in het haar en hebben ze de chemische bestanddelen van de kleurpasta.
 • Verven maakt lichter en donkerder haarkleuren die permanent worden bewaard, maar met de tijd vaak vervagen. Het proces overused haar. Voor zeer heldere kleuren - zelfs lokken blond - een groot deel van waterstofperoxide nodig. Hierdoor kan het haar gesplitste en stro-achtige. Als u wilt uw sloten verven, moet je een goede kapper te raadplegen en te doen.
 • Wanneer boventonen van haar is slechts één stof. De handel heeft over het algemeen om schuim tinten. In tegenstelling tot de kleurtoon niet doordringen in de haarvezel, dat superponeert deze alleen.
 • Tinten zijn veel zachter aan het haar en afwassen na een paar wasbeurten weer uit. Als je niet van de kleur, dus dat is niet een groot probleem. Echter, geblondeerd haar, neem de kleur vaker en duurt het langer totdat het wordt uitgewassen.
 • Met tinten je niet je haar lichter. Omdat weinig of geen oxidatiemiddel aanwezig is, alleen donkere tinten mogelijk.

Beide hebben het nadeel dat het resultaat niet volledig voorspelbaar op gebleekt haar. Het haar werd chemisch gemodificeerd en neem de stoffen anders dan de natuurlijke haren.

Getinte blonde lokken zacht

In principe moet je heel voorzichtig zijn met de natuur en as tonen omdat gemakkelijk aanpast een ongewenste groene tint hier. Hetzelfde geldt voor zeer donkere tinten. Indien u een natuurlijke kleur wilt, is een consult aanbevolen voor het hebben van uw kapper. Aan de veilige kant ga je natuurlijk als u dezelfde tint te maken uit een pro.

 • Warme gemengde kleuren komen in strepen beste voordeel. De rode componenten bevatte voorkomen groenachtige tint. Gebruik tinten zoals goudblonde en honing bruin.
 • Maar maak je niet kiezen tinten met te veel rode component, omdat het resultaat een lelijke schaduw van oranje kan zijn. Als koper of mahonie tonen is een groot risico, draagt ​​ook bij aan fel rood.

Te overstemmen je haar

Volg de boventonen altijd precies volg de instructies op de verpakking!

 1. Bevochtig je haar als dit wordt vermeld in de bijsluiter.
 2. Een oude handdoek als een beschermende kleding over je schouders en het bezit van een grove kam klaar. Draai de meegeleverde handschoenen.
 3. Schud het blik met het schuim tint krachtig, geef veel schuim om je haar en zorgvuldig verdelen. De hoogte is afhankelijk van uw haarlengte. Het haar moet goed worden doordrongen van de tint. De handschoenen kunnen worden afgevoerd nu.
 4. Kam je haar grondig, zodat het schuim gelijkmatig.
 5. Nu begint de tijd van de actie zoals aangegeven. Als u wilt dat slechts een lichte kleurverandering, laat de tint daad slechts kort, met langdurige blootstelling, het resultaat is intenser.
 6. Tot slot, was je haar met veel warm water zeer grondig - klaar!

Tags: Schoonheid, strepen, Kleurenfoto, Blond, nuances

Gerelateerde Artikelen aan Drown Blonde strepen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden