May 30

Een Dropbox kunt u bestanden snel en gemakkelijk synchroniseren tussen meerdere computers. Deze tool is gratis en dient als een online opslag is er een back-up van belangrijke bestanden. Met een paar klikken, kan iedereen de Duitse versie van de tool te installeren.


Dropbox in het Duits - dus installatie werkt


In een paar muisklikken de Dropbox geïnstalleerd.Om de Duitse versie van Dropbox geïnstalleerd

 1. Download eerst de Duitse software beneden. De download is gratis voor u. Op het internet zijn er vele gerenommeerde leveranciers zoals chip.de of pcwelt.de.
 2. Heeft u het installatiebestand gedownload, invoeren en installeren van de gratis tool.
 3. In de regel, de map Dropbox geïnstalleerd in de map 'Mijn documenten' en een pictogram op het bureaublad verschijnt in de taakbalk.
 4. Selecteer het pictogram en maak een nieuwe account aan. De instructies kan in het Duits worden uitgevoerd.
 5. Vervolgens moet je je persoonlijke gegevens in te voeren. Maak je geen zorgen, er zijn slechts uw voornaam, achternaam en e-mailadres. Dan moet je een wachtwoord te kiezen en herhaal dit.
 6. Lees de gebruiksvoorwaarden en plaats een vinkje als u akkoord gaat.
 7. U wordt gevraagd welke maat je wilt voor uw online opslag. U hebt de keuze tussen 2, 100 en 200 GB. Merk op dat alleen gebruik maken van 2 GB is gratis. Voor een grotere online opslagruimte moet je een maandelijkse vergoeding te betalen.
 8. Om te beginnen, moet zelfs 2 GB voldoende. Dan kunt u proberen het gereedschap en upgraden indien nodig.
 9. Vervolgens selecteert u het type installatie. De standaard is "typische" waarvoor u moet kiezen. Onder de "Advanced", kunt u aangeven dat de map Dropbox op een andere plaats moet worden op uw harde schijf.
 10. Tot slot, selecteer "Finish" en u kunt de freeware gebruiken.

Leer de Dropbox gebruiken

 • Zodra u de Dropbox hebt geïnstalleerd in het Duits, wordt een venster geopend met de mappen standaard geïnstalleerd. Aan de ene kant is er de map "Foto's" en ten tweede de map 'Public'.
 • De map "foto's" is geweldig als je snel wilt zien andere foto's. Upload de foto's in de map en geef deze vrij voor andere gebruikers. En dan in staat zijn om de foto's van uw vrienden of familieleden te bekijken. Ervan uitgaande dat u hebt geïnstalleerd de Dropbox.
 • De map "Public" je kunt verwaarlozen. Dit zal je waarschijnlijk niet nodig.
 • U kunt nu tot een totale omvang van 2 GB bestanden uploaden en bekijken van een andere computer dat de freeware heeft geïnstalleerd. Of je bevrijden specifieke bestanden voor anderen. Dan kunt u ook toegang tot het van overal.

Tags: Internet, Computer, bestanden, freeware, Duits, Dropbox installeren

Gerelateerde Artikelen aan Dropbox in het Duits - dus installatie werkt

Tags

© 2021 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden