June 1

Wilt u uw haar te veranderen en te heroverwegen hoe? Individuele hoogtepunten zijn heel mooi, maar niet bij kan houden met het speciale effect van volledig durchgesträhntem haarkleur spelen is veel genuanceerder. Echter, je moet veel geduld voor het door middel van strengen, omdat elke streng geaarde afzonderlijk moet worden bewerkt.


Door strengen volledig hair


Compleet durchgesträhnt act haar bijzonder fris.Wat je nodig hebt:

 • verschillende kleuren
 • Aluminiumfolie
 • Tail Comb
 • Handspiegel
 • oude handdoek
 • Care Products

Generaal over het instellen van hoogtepunten in haar haren

Srähnchen heldere haar op visueel en bieden mooie kleureffecten, vooral wanneer het natuurlijke haar een onopvallend kleuring. Slim geselecteerde hoogtepunten - een paar hoogtepunten van bepaalde kleur - geef je haar een bepaald iets.

 • Vele hoogtepunten hebben het voordeel dat veel natuurlijker dan een volkomen effen kleur head acteren omdat haar nooit heeft altijd dezelfde kleur. Daarnaast kunt u dit gemakkelijk veranderen de hoofdkleur Nachsträhnen, volgens uw smaak. Solid-gekleurd haar kan in kleur worden veranderd alleen met aanzienlijk meer moeite.
 • Hebt u veel hoogtepunten had gezet, of je haar zelfs durchgesträhnt voltooid, wordt het regeneratieve aanpak kan duidelijk worden niet zo snel als geverfd haar gezien, omdat het gewoon veel verschillende kleurschakeringen zijn op je hoofd.
 • Hoogtepunten moet zo gelijkmatig mogelijk worden ingesteld, bijzonder mooi is het, ook al een paar onderdelen van natuurlijke kleur blijven.

De nazorg is zeer belangrijk omdat door het haar strengen veel eisen.

Compleet Door strengen is bijzonder mooi

 • Vraag advies aan je kapper waar verschillende tinten moet u kiezen om strengen te dragen. Hij heeft meer ervaring en een beter oog. U zult versteld staan ​​van wat verschillende tinten hij misschien zal voorstellen. Alleen het uiteindelijke resultaat zal u later te overtuigen, want vaak doet precies de verscheidenheid van kleur naar keuze van de special effect.
 • Als u aandringen op volledig je haar strengen, moet u voldoende tijd te geven omdat elke streng individueel en geverfd moet worden behandeld. Deze snelle pas 2 tot 3 uur.
 • Het is belangrijk dat de hele behandeling, gelijkmatig verdeeld over de kleuren in te stellen en nog een paar strengen aard. Dit zal er natuurlijker uitzien. De meer strengen worden geplaatst, hoe mooier is het bereikte effect, omdat het invallende licht genereert mooie spel van licht en reflecties.
 • Natuurlijk kunt u ervoor kiezen bij het passeren strengen en een extra kleur die opvalt als niet natuurlijk, maar bewust gekozen kleur. Een door de slierten biedt u alle mogelijkheden.

Zo kunt u dat doen door middel van strepen

Zelf durchzusträhnen volledig het haar, is niet eenvoudig en vergt enige oefening, maar bovenal voldoende geduld. U moet uw kleuren te kopen in een kappers Handel en benadrukken van een kwalitatief hoogwaardig product. Om uw garderobe te beschermen tijdens de passage Strähnens, je een oude handdoek of een cape nodig, kan strak om de nek, bijvoorbeeld met een klem u.

 1. Snij de folie in vele pleinen, de grootte is afhankelijk van de lengte van je haar. Je moet zoveel Aluquadrate hoe je wilt hoogtepunten te stellen.
 2. Meng de verschillende kleuren die u hebt gekozen voor zichzelf, in afzonderlijke potten op. Pro kleur u ook een borstel om de verf aan te brengen, einzupinseln haar.
 3. Borstel je haar grondig, zodat deze kan worden onderverdeeld in kleine Beer eik met de staart kam. Dan omring jezelf met de handdoek of cape als bescherming tegen besmetting.
 4. Begin center kloof op het hoofd, een dunne draad. Doe dit onder een Aluquadrat en borstels haar haar met een gewenste kleur grondig. Zorg ervoor dat u soepel te werken. Wikkel vervolgens de strengen strak in de folie en dit buigen rond eind, zodat het gehele haar volledig omsloten.
 5. Neem nu een volgende dunne draad en ga verder volgens dezelfde Pronzip. Werk je weg omhoog. Vanuit de kop midden naar de zijkanten voordat u begint in het voorste gedeelte De laatste strengen vastgesteld aan de achterzijde op de nek.
 6. Zorg ervoor dat u altijd mooie gelijkmatig afwisselend om de kleuren ingesteld op de kleur effect te bereiken.
 7. Laat de kleuren op taxus gedurende een half uur onder toevoer van warmte, geen warmte op te treden, indien mogelijk. Besteed aandacht aan de bijsluiter, soms langere belichtingstijden nodig grond. Dit is afhankelijk van hun natuurlijke haarkleur en de gewenste kleur.
 8. Na de belichting, verwijder de folie en spoel het haar grondig. Een andere verzorgingsproducten is niet nodig, tot de volgende dag moet je wassen en zorg voor je haar dienovereenkomstig.

Als je goed en grondig te volgen, kunt u invullen je haar strengen zelf. Kijk hier je stappen altijd met een handspiegel om onaangename verrassingen te voorkomen.

Tags: Schoonheid, haarverzorging, Kleurenfoto, Hair

Gerelateerde Artikelen aan Door strengen volledig hair

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden