May 31

Er zijn gebieden op aarde, die worden weergegeven in de flora en fauna anders dan u, deze worden gebruikt om. Dit zijn de dieren en planten in het tropisch regenwoud.


Dieren en planten in het tropisch regenwoud - Overzicht


Tropisch regenwoud vindt u vele planten en dieren te vinden.Er zijn een aantal tropische regenwouden op aarde. Ze zijn te vinden in Zuid-en Midden-Amerika, Australië, Afrika en Zuid-Azië. Deze zijn verdeeld in twee categorieën. Aan de ene kant is er het laagland regenwoud dat tot zich uitbreidt naar een maximum hoogte van 800 meter, en aan de andere kant het tropische regenwoud, dat is gevestigd in een hogere berggebieden. Vanwege de klimatologische omstandigheden hier zijn planten die een bijzondere groeivorm aannemen. De grote diversiteit van de soorten is bijzonder opvallend. Door het ecosysteem planten en dieren aangepast aan de omgevingsomstandigheden. Dit systeem is vooral te wijten aan het velvormig groei van bomen, waarvan slechts één procent van de oorspronkelijke zonlicht op de grond loopt. De dominante kleur van de planten in het regenwoud is daarom de kleur groen.

De planten in het tropische regenwoud - biodiversiteit

  • U zult overal ter wereld in het tropisch regenwoud, het grootste aantal planten. Dat is deels te wijten aan de uitgebreide bosareaal anders. De planten groeien hier een specifieke vorm, die ook wel Storied.
  • Als je naar het regenwoud in zijn afzonderlijke lagen, blijkt dat de bodem bestaat meestal uit een wortelstelsel van planten, die is bedekt met een dunne laag humus. Dit wordt gevolgd door het van bodembedekker die plat op de grond uitstrekken, varens en mossen bestaande kruidenlaag, gevolgd door een struiklaag die kan oplopen tot een hoogte van ongeveer vijf meter.
  • Na de lage bomen en dan degenen wier kronen verspreid op een hoogte van ongeveer 40 meter volgen. Om het af te maken, zijn er nog steeds af en toe een reusachtige bomen met een hoogte van ongeveer 60 meter. Het wortelstelsel van bomen is plat en breed gestaakt.
  • Sommige van de planten die er kunnen worden gevonden, zijn klimplanten, zoals klimop u bekend, varens en bromelia's. Deze laatste hebben een deel de functie om hun bladeren trainen als zogenaamde bakken, die water en deze plaat te slaan bij bijzondere Absorbtionsorgane daarin bevindt. Ook zeldzame orchideeën zijn hier te vinden, waarvan de wortels zijn niet in, maar buiten de aarde te leveren vanuit de lucht.

Het grote aantal dieren in het regenwoud is indrukwekkend

  • De diversiteit van de soorten in het tropische regenwoud is overweldigend. Dit zette Insecten zoals spinnen, insecten, schaaldieren en duizendpoten de grootste groep. Zelfs krokodillen, slangen, als de grootste constrictor slang, de anaconda, en tal van kameleons, die zijn aangepast door de kleurverandering, als camouflage, perfect natuur, kan hier worden gevonden.
  • Ook indrukwekkend is de verscheidenheid aan vogels, die hier moet worden vermeld met name papegaaien en vogels van het paradijs, die worden gekenmerkt door een bepaalde kleur Gelukkig verenkleed. Roofdieren, zijn eveneens deel uit van de fauna in het regenwoud. Hier kan worden gezegd over de jaguar of tijger.
  • De zogenaamde primaten ontmoeten hier ook een groot aantal. Dus hoe zit de orang-oetan, de gorilla, de grootste soorten apen en chimpansees en bonobo bonobo's uit de familie van mensapen.

Onderneem een ​​brede opsomming hier zou gaan dan willekeurig frame als je bedenkt dat een schatting gaat ervan uit dat er ongeveer 30 miljoen soorten planten en dieren in het tropische regenwoud.

Tags: Vrije tijd, planten, dieren, regenwoud, tropische

Gerelateerde Artikelen aan Dieren en planten in het tropisch regenwoud - Overzicht

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden