May 30

Elektriciteit kosten zijn geworden voor vele Duitse huishoudens een reëel financieel probleem. Omdat vanwege de bijna voortdurende prijsstijgingen maken het in sommige gezinnen van maximaal een derde van de totale woonlasten. Daarom, onder andere, is de vraag te beantwoorden: Welke stroomverbruik is eigenlijk normaal?


Die het energieverbruik is normaal en hoe bespaart energie?


Stroomverbruik via diverse maatregelen te verminderenDe verklaring "Het stroomverbruik is normaal" is afhankelijk van de grootte van het huishouden

In wezen, de jaarlijkse stroom kosten zijn afhankelijk van de gemiddelde waarden hier beschouwd is afhankelijk van hoeveel mensen zijn in het huishouden die de stroom verbruikt.

  • Als je leeft in een huishouden en willen een antwoord op de vraag welke stroomverbruik is normaal te vinden, dan is het in de details, natuurlijk altijd gemiddelden. Met slechts één persoon in het huishouden van gemiddeld verbruik waarde ligt rond 1500-1700 kilowattuur per jaar.
  • Als u samen te leven met uw partner of een andere tweede persoon in het huishouden, het stroomverbruik is natuurlijk hoger, maar niet twee keer zo hoog als in een single-persoons huishouden. De gemiddelde waarde voor een twee-persoons huishouden is ongeveer 2.800 kilowattuur per jaar.
  • Zijn zelfs hogere elektriciteitskosten ooit kind woonde in het huishouden. Toch zou het jaarlijks verbruik niet verdubbeld worden aangenomen, bijvoorbeeld door een huishouden van vier personen. In plaats daarvan wordt een gemiddeld verbruik van rond 4500-4800 kWh opgenomen wanneer bijvoorbeeld een echtpaar met twee kinderen in het huishouden.

Wat energiebesparende opties zijn beschikbaar?

Natuurlijk, het antwoord op de vraag, wat is normaal verbruik van elektriciteit niet helpt bij het verminderen van de consumptie of die het gevolg zijn van de huidige kosten. Echter, er zijn een aantal manieren om te besparen op de kosten van elektriciteit.

  • Een manier om lagere kosten van elektriciteit in de toekomst hebben, is om over te schakelen naar een goedkopere elektriciteitsleverancier. Door middel van een elektriciteit prijsvergelijking, die gratis wordt aangeboden op het internet, kunt u snel te weten komen of en hoeveel u kunt besparen door het veranderen van provider.
  • De meeste besparingen kunnen loop van door een vermindering van het verbruik. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld ten minste 's nachts uit te schakelen alle elektrische apparaten niet nodig en niet alleen naar de standby-knop te bedienen. Dit geldt vooral voor televisie, dvd-speler en stereo-installatie.
  • Zeer macht water, die is gemaakt met een verscheidenheid aan inrichtingen, bijvoorbeeld de wasmachine, de vaatwasmachine, de ketel en de boiler verwarmen. Hier kun je vaak verminderen door een bewuster gebruik van deze apparaten van de consumptie.
  • Niet zelden, kan het nuttig zijn op de lange termijn, ter vervanging van oud met nieuwere en vooral energiezuinige huishoudelijke apparaten. Tussen twee energie-efficiëntie klassen soms twee keer zo hoog energieverbruik, dus op dit punt nogal wat kan in de kosten van elektriciteit worden bespaard.

Tags: elektriciteit, energie, stroomverbruik, kilowattuur, energie besparen

Gerelateerde Artikelen aan Die het energieverbruik is normaal en hoe bespaart energie?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden