June 1

Wanneer diamant is een bijzondere parallellogram, dwz een geometrische figuur. Afhankelijk van de vooraf gedefinieerde variabelen tekening ziet er iets anders uit.


Diamond gelijkspel - de wiskunde expert laat zien hoe het moet


Diamonds hebben gelijke kanten.Wat je nodig hebt:

 • Potlood en papier
 • Liniaal en gradenboog

Diamond - je moet weten

 • Een diamant is een zeer bijzondere rechthoek.
 • Bovendien is een hash is een speciaal parallellogram, namelijk één waarin alle vier zijden gelijk. Bedenk dat een parallellogram respectieve tegenoverliggende zijden gelijk en parallel. In het geval van diamant echter alle vier zijden van gelijke lengte.
 • Een diamant wordt vaak aangeduid als scheef vierkant, omdat de twee fundamentele hoeken van de ruit niet 90 °. By the way, is natuurlijk ook het kwadraat van een speciale diamanten, namelijk de basishoek van 90 °, maar die bijna een sophistry wiskundigen.
 • In principe diamanten verschillen alleen in de zijlengte en "scheve".

Teken een diamant - hoe het moet

 1. Het eenvoudigste geval kunt u omgaan met deze worden getrokken teken is dat je weet van de diamant, de lengte van de ene kant en een van de twee fundamentele hoeken.
 2. Het maakt geen essentiële rol die de sites die u weten, want alle vier zijn inderdaad gelijk. Bovendien maakt het niet uit welke van de twee fundamentele hoeken u, omdat de andere hoek is het verschil 90 ° (hoek som is het kwadraat 360 °).
 3. Start in dit geval met de tekening van de pagina.
 4. Voer vervolgens de hoek van deze pagina. De hoek "alfa" is algemeen bij de hoek A, van de kant van een start.
 5. Voer nu op de tweede etappe van de hoek zodra de (gegeven) pagina lengte van en aanvulling op de figuur diamant door ziehen.Sowohl om de twee partijen al parallellen met de hoekige verwijderen getrokken te gebruiken als voor het trekken van parallellen u het beste uw gradenboog ,

Gecompliceerde op het eerste gezicht het geval waar je weet van het pond alleen de diagonaal. Het tweede diagonaal in het geval van diamant dezelfde lengte en de twee diagonalen ook loodrecht op elkaar en bisect elkaar. Dus begint met de tekening op het snijpunt van de twee diagonalen, deze trekken daar en voltooi de eindpunten van de diagonale dan de gewenste diamant.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Diamond gelijkspel - de wiskunde expert laat zien hoe het moet

Tags

© 2022 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden