May 30

Als u wilt een pakket te sturen, dan is die gaat naar de dienst van DHL heel gemakkelijk en snel. Lees hier hoe je een pakket ook heel simpel en eenvoudig online kunt invullen.


DHL: pakket online fill - is hoe het werkt


Dus het sturen van een briesje.Eerder, nog moest je in een postkantoor om een ​​pakket te vullen voor een pakket. Maar die dagen zijn voorbij, nu kunt u ook online te vinden nu al alle voorbereidingen. De service van DHL maakt het hier bijzonder gemakkelijk.

DHL biedt vele voordelen - enkele feiten

  • Stuur naar pakketten en percelen met de DHL biedt vele voordelen en slaat vaak de weg naar het dichtstbijzijnde postkantoor. DHL heeft verspreid in aanvulling op zijn ontvangst van de goederen op het postkantoor, en een heleboel pakstations, zodat u kunt terugkeren op elk gewenst moment van de dag of nacht, een pakket in deze automatische station.
  • Mocht u pakstation in uw omgeving, zodat u de pick-up service van DHL kunt gebruiken. Deze oproep alleen de service hotline en regelen een gewenste datum. Natuurlijk heb je dit ook hebben het pakket reeds eerder afgerond, voordat het pakket wordt opgehaald.
  • De service van DHL Global en tegen een redelijke prijs. Voor meer informatie over prijzen, kunt u terecht op de homepage op de online calculator.

Vul het pakket label snel

  1. Ga naar de homepage van DHL . Er krijg je ook gelijk aan de verzendkosten rekenmachine. Je kan het niet laten berekenen van de kosten van uw zending, maar in hetzelfde perceel te vullen.
  2. Voer alle belangrijke informatie over uw goederen in onderstaande calculator: Deze omvatten het land van bestemming, het gewicht en de afmetingen. Kijk nu meteen prijs en kunnen hetzelfde zijn gaan met de online aankoop. Voor dit, druk op "koop online" knop hieronder.
  3. Nu kunt u kiezen hoe uw pakket zal worden verzonden. Ofwel op de reguliere manier, uitdrukkelijk of met een bijzonder grote pacten van de Maxi-transport. Zo kan ook weer te stijgen naar nieuwe prijzen, die echter onmiddellijk weergegeven.
  4. In het onderstaande veld, kunt nu uw adres en het adres waar het pakket moet worden verzonden. Klik nu op "Bestellen".
  5. U kunt informatie over de betaling te configureren. Hier heb je de keuze tussen verschillende betalingsmogelijkheden.
  6. Klik nu op "Bestellen Betalen Paid" op. U ontvangt nu een orderbevestiging, die u nu kunt afdrukken uw pakket en vasthouden aan de goederen.

Zo zie je hoe makkelijk het is, een pakket ook invullen online. De DHL biedt hier een echte full-service.

Tags: Internet, DHL, pakketten, pakket, levering

Gerelateerde Artikelen aan DHL: pakket online fill - is hoe het werkt

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden