May 30

U hoeft niet elke keer met uw pakket in de stad naar het postkantoor wil? Dan gewoon gebruik maken van het pakket label van DHL. U kunt down loaden via het online frankering als PDF en afdrukken op uw eigen pc. In aanvulling op tijd, bespaart u ook dezelfde nog wat verzendkosten.


DHL pakket labels als PDF - dus profiteren van de online frankeren


Met online frankeren u tijd en geld besparen.Wat je nodig hebt:

 • PC
 • Printer
 • Internet

Wat voordelen doen de DHL shipping label voor u?

Door online te frankeren kunt u, zoals hierboven reeds vermeld, koop je DHL pakket labels online en print ze als PDF.

 • Dit zal worden onderworpen aan openingstijden aan Frank uw pakket.
 • U kunt prepaid pakket de postbode toewijzen of te leveren in een DHL-station u een DHL scheepvaart label.
 • U bespaart op port.
 • Stuur uw pakketten gewoon als een pakket tot twee kilo en u kunt de zending proces te volgen.
 • Het gebruik van de online frankering is mogelijk zonder registratie en kost geen extra kosten. U betaalt alleen uw geselecteerde Porto.

Dit kunt u uw PDF-pakket sticker afdrukken door DHL

 1. Bezoek de online frankeren van DHL .
 2. Werk alle noodzakelijke keuzes in de volgorde van. Selecteer uw gewenste programma, het gewenste product en eventueel gewenste diensten. Herziening van de bestaande verklaringen van de individuele producten goed, deze zijn ontworpen om zeer behulpzaam.
 3. Voer vervolgens de links in het veld afzender van uw informatie over de afzender. Recht in het adresveld, voer het adres van de ontvanger. Controleer zowel de afzender en het adres precies. Elke fout die je maakt hier later verschijnt op uw DHL scheepvaart etiket of in uw PDF.
 4. Opt zelfs als uw pakket is naar een pakstation of een niet te leveren. Met een pakstation de ontvanger is niet gebonden aan een openingstijden.
 5. Als je hebt gecontroleerd en geselecteerd alles wat je ziet in de rechterbenedenhoek de verzendkosten prijs. Als alles goed is, kunt u nu plaats je DHL scheepvaart label aan de winkelwagen.
 6. Je zal nu weer te zien uw keuze en kan nog steeds correcties. Hier kunt u ook, indien gewenst, selecteert u de service "halen".
 7. Beslis over uw favoriete betaalmethode.
 8. Geef een e-mailadres waarop u uw orderbevestiging ontvangen.
 9. Na de gebruikelijke en noodzakelijke voorwaarden Tick overgaan tot de betaling. U wordt doorgestuurd naar uw keuzes en kan de handel op de partner kant van de betaling bedrijf, bijvoorbeeld Paypal uw betaling. Dan keert u terug naar DHL online frankeren.
 10. Uw DHL scheepvaart label kan zowel met Java worden afgedrukt op uw browser of downloaden als PDF te downloaden. Beide versies worden in groot detail uitgelegd en gemakkelijk te begrijpen.
 11. Print uw DHL verzending etiket op een duidelijke witte blad en plak het op uw pakket.

Als u een lange tijd geen input, want je kan zijn onderbroken, is het mogelijk dat uw sessie wordt onderbroken en je begint over müssen.Für potentiële problemen zijn er de sectie "FAQ", en een goede verlichting.

Tags: Internet, DHL, PDF, sturen pakketten

Gerelateerde Artikelen aan DHL pakket labels als PDF - dus profiteren van de online frankeren

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden