May 30

De grootste Duitse pakketdienst DHL, heeft u de mogelijkheid om online zogenaamde coupon codes te kopen en hen te verlossen in de loop van een pick-up om wanneer nodig. Verzenden merken voor pakketdiensten pick-up die je krijgt, met inbegrip van een kortingscode direct op de website van DHL. Dit kunt u laat uw flexibele verpakkingen op te pikken de gewenste datum.


DHL: Kortingscode - Hoe om hem te verlossen


Pick-up pakketten met coupon codes te betalen.Om deze coupons te wisselen, kunt u ofwel voer de bestelling online of telefonisch om dit te verwerken.

Bestel coupon codes online

  1. Als u meerdere pakketten verzenden met DHL en gebruik maken van de diensten van de collectie aan deze zaak adviseren door de coupon codes. Deze zogenaamde "pick-up sets" meestal bestaan ​​uit drie collecties voor maximaal 20 programma's.
  2. De set kan eenvoudig via de website van DHL worden besteld. Dit zal dan naar u worden verzonden en kan flexibel worden gebruikt. Merk op dat de minimale orderwaarde is momenteel 10 euro. Het wordt daarom alleen aanbevolen om het pakket te merken direct bestellen.

Inwisselen online bij DHL

  1. Na ontvangst van de coupon codes, kunt u deze gebruiken om te veroorzaken de pick-up van uw pakketten van DHL dit nu. Om dit te doen, eerst de webpagina te openen voor het bestellen .
  2. Selecteer de gewenste dag van de collectie en voer het bijbehorende adres waar de pakketten zijn om opgehaald te worden. Nu kunt u kiezen tussen een "pick-up zonder tijd venster", dat wil zeggen, dat de zendingen worden opgehaald 8-17 klok. U kunt ook de periode van de pick-up ook te beperken.
  3. Vergeet niet om het aantal uitzendingen in te voeren. Maximaal 20 pakketten mogelijk voor elke pick-up, die echter de pakketafmetingen ten hoogste. Voer nu "pay Cart" onder het veld "Kortingscode" de juiste code in en klik op "inwisselen".
  4. Om de taak te voltooien, moet u de voorwaarden nu te bevestigen en te definiëren een e-mailadres. Door te klikken op "Bestellen Betalen Paid" om de operatie te voltooien.

Tags: DHL, pakketten, Leisure, coupon, code

Gerelateerde Artikelen aan DHL: Kortingscode - Hoe om hem te verlossen

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden