May 30

Wilt u een zending versturen via DHL Express? Dan vraag jezelf bepaalt hoe duur het is en hoe lang het duurt meestal. Afhankelijk van het land waar u het pakket verzenden, de levering gaat op verschillende tarieven.


DHL Express - hoe snel?


Sommige zendingen zijn zelfs komen dezelfde avond.Wat je nodig hebt:

  • DHL Express
  • Overzicht van de prijzen
  • Doelland
  • Geld

Het is dat snel DHL Express wereldwijd

DHL Express is opgezet als een mondiale partner breed. Individuele landen van de wereld, in het DHL Express leveringen mogelijk zijn verdeeld in 9 verschillende tariefzones, wat neerkomt op een gradatie in termen van de prijzen voor transporten naar deze landen en een periode van zendingen naar deze landen.

  • Over het algemeen dichter landen goedkoper en de leveringen zijn sneller. Euro-zone landen. Zoals Frankrijk, Spanje of Italië worden ongeveer gevestigd in zone 2 of 3. De overzeese scheepvaart in de Verenigde Staten vereist contrast Zone 6, waar er verschillen, op hun beurt, ongeacht of de overbrenging binnenland of naar New York City plaatsvindt.
  • Het verzenden van pakketten in ontwikkelingslanden (of zelfs in de opkomende landen), evenals, bijvoorbeeld, veel landen van het Afrikaanse continent, neemt zeer lang en is ook erg duur. Dit is voornamelijk te wijten aan het gebrek aan infrastructuur. De meeste van deze landen zijn dan ook in het tarief zone of 8. 9
  • De scheepvaart in het tarief zone 3 binnen de EU (bv. Net als in Italië) duurt een werkdag. Stuur een belastingvrije verzending naar 0,5 kg (gewicht) met de "DHL Express 12:00" gegarandeerde levering te garanderen voor 12:00 uur, dus vallen € 70,69 (cf .. DHL Express 09:00 zijn rond € 92,21 geweest).

Nationale verzending met DHL Express

  • Natuurlijk, de nationale verzending met DHL Express is mogelijk. Je kan in het algemeen citeren per dag voor een zending. Afhankelijk van de extra opties die u hebt geboekt, ook leveringen in het weekend, op feestdagen, vóór 8 uur of andere kenmerken mogelijk zijn. Elke extra optie (z. B. gevaarlijk, transportverzekering, levering Ago 9 uur) kosten, uiteraard, in aanvulling en maakt uw zending duur.
  • De absolute hit in de express levering zijn de zogenaamde "zelfde-dag-diensten." Deze duurdere optie kunt u opgeven uw zending in de ochtend en er zeker van zijn dat uw levering komt nog op de avond van dezelfde dag. Deels zijn er ook internationale verbindingen die deze service in te schakelen.

Gewoon blader eens door het tarief tafels van DHL Express en na te denken over de vraag of u wilt dat de aanzienlijk hogere kosten van koeriersdiensten dragen of liever kiezen voor de standaard verzendkosten. Als het echt moet snel gaan, zal je waarschijnlijk hebben geen keuze.

Tags: kosten, Vrije tijd, DHL, snel, Express, levertijd

Gerelateerde Artikelen aan DHL Express - hoe snel?

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden