May 30

Als u producten van Amazon of op enige andere online winkel, uw koopwaar je vaak via DHL. Ben je dan keer niet thuis, voerde een tweede levering poging. Deze keer moet je ervoor zorgen dat een geschikte ontvanger op de plek is.


DHL: "Er is een 2e afleverpoging" - als je echt het pakket


Eigenlijk krijgen pakkettenWat zit er achter de 2e afleverpoging

Een tweede afleverpoging geeft u de mogelijkheid om beter voorbereidingen om echt ook het pakket. U kunt gebruik maken van verschillende strategieën:

  • Law bekend is het briefje op de voordeur. Op deze laat de bezorger dat het pakket aan de buren kan worden geleverd. Hier moet u de juiste naam te geven - uiteraard alleen nadat u uw buurman hebben gevraagd om een ​​ontvangstbewijs.
  • Natuurlijk kunt u ook gewoon wachten thuis op de succesvolle levering door DHL. Is het een belangrijke missie, dus neem een ​​dag vrij en combineer deze met prachtige hobby. Zo kunt u surfen op het internet, films kijken, boeken lezen, of het plannen van uw volgende vakantie.

Wanneer de nieuwe levering wordt gedaan door middel van DHL

  • Het kan u vertellen wanneer DHL komt weer met u mee en kan het uitvoeren van een tweede poging bij aflevering is moeilijk. In de regel, zo lijkt het er echter op dat zij de volgende dag zal bezoeken. Ben je dan niet daar, wordt het pakket ofwel gebracht in het kamp, ​​waar je moet het op te rapen, of teruggestuurd naar de afzender.
  • In de regel is er een zekere tijd, DHL leiden tot wat in de omgeving. Als u in het verleden pakketten zijn ontvangen door DHL, kunt u schatten deze tijd.
  • In de toekomst kunt u dergelijke problemen te vermijden door het maken van de levering aan een pakstation. Daar kunt u afhalen van het product na het werk. Zorgen over gemiste leveringen of vergeten kennisgeving op de deur zijn een ding van het verleden.

Tags: DHL, Leisure, pakketten schip

Gerelateerde Artikelen aan DHL: "Er is een 2e afleverpoging" - als je echt het pakket

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden