June 1

De wind waait door de straten en elke keer dat je de deur te openen, het passeren van een explosie van koude winter lucht in uw gang. Dit hoeft niet! Daarentegen is er een remedie, door het installeren van een deur gordijn als warmte bescherming.


Deur gordijn als een bescherming tegen hitte - zodat je het zelf naaien


De koud om buiten te blijven!Wat je nodig hebt:

 • Dikke stof
 • Tape Measure
 • Naaimachine of naald en draad
 • Lead Tape
 • Schaar
 • Pin
 • Notitie
 • Pins
 • Gordijnrail
 • Gordijn rollen
 • Gordijnband
 • Boor
 • Treknagel
 • Schroef
 • Schroevedraaier

Een deur gordijn zorgt voor een goede warmte-isolatie in de winter. Met hem uit de kou blijft. Natuurlijk kunt u een gordijn van dikke stof te kopen en bevestig deze als bescherming tegen de kou in de gang. Misschien is alles wat je wilt vind je of je kan duur zijn. Dan kunt u een deur gordijn zelf naaien; het is niet zo moeilijk als je zou denken.

Deur gordijn - dus plan is

De beste service als een thermische isolatie om u bewijst het deurblad toen hij sloot bij het openen van de deur, en kan blijven totdat u de deur weer gesloten. Daarom is het voordelig wanneer het deurgordijn een halfronde gordijnrail bevestigd.

 1. Daarom openen binnenkort de deur en de raming zo nauwkeurig mogelijk hoe ver de open deur zal uitsteken in de hal.
 2. Veronderstel een overeenkomstige halve cirkel voor en maat instelt flexibel lint de afstand tussen de linker en rechter deurkozijn. Je hoeft niet te trekken het meetlint strak, maar meten een semi-cirkelvormige baan in de notitie dat de deur moet worden geopend, zonder vast te zitten in het gordijn.
 3. Meet nu de hoogte van de ruimte. De beste werken van de thermische isolatie als de deur gordijn dicht bij het plafond gemonteerd en eindigt vlak boven de vloer.
 4. Nu heb je de metingen, die de laatste gordijn zou moeten hebben. Zet nu voeg een beetje materiaal voor naden. Vergeet niet dat je een lead tape moet verhuizen naar een zoom langs de onderste rand van de deur gordijn, zodat de deur sluit gordijn zo dicht mogelijk bij de grond.
 5. Aan de bovenkant van de deur gordijn u het gordijn tape naaien, waarin u later de wielen te bevestigen nodig. De bovenkant ziet er beter als het eerder is genaaid.
 6. Vergeet niet dat u de stof aan de linker- en rechterzijde moet vouwen tot een smalle zoom en naai zodat de deur gordijn ziet er echt goed.
 7. Wilt u dat het gordijn hangt strak? Dan heb je al de maat van de stof bepaald. Zou hij echter hangen in vouwen, het weefsel moet breder zijn dan de bepaalde dimensie.
 8. Noteer alle metingen op een stuk papier en krijg je dikke stof en de andere dingen die je nodig hebt voor uw project.

Om de bescherming tegen hitte te naaien

Heeft u al dat we kunnen beginnen met naaien verzameld. Comfortabel is het natuurlijk als je een naaimachine. Geen machine in uw bezit, moet je naaien met de hand.

 1. Klop de stof op het juiste niveau aan alle vier zijden aan rug, de naden met spelden vast te houden om het te controleren op de aangewezen plaats door de maatregel.
 2. Naai dan de zomen van uw 4 thermische beveiliging.
 3. Stik nu de gordijnband tot de bovenrand van het deurgordijn. De tape moet niet zichtbaar zijn, en daarom moeten aan de kant van de stof die de toekomst van de deur zal zijn.
 4. Tot slot zet de leiding van een band in de zoom.

Koude bescherming gordijn - zodat je het te repareren

 1. Afhankelijk van hoe je het verloop van uw deur gordijn gepland, is er een gordijnrail van verschillende straight en enkele halfronde stukken.
 2. Plaats de rail secties op de vloer bij elkaar en sluit ze met behulp van het bevestigingsmateriaal. Dan houden de volledige track op het plafond en markeer de gaten. Dit is het beste als je iemand kent die je helpt te hebben.
 3. Boor de gaten in het plafond, de stekker in het stopcontact pluggen en schroef de gordijnrail bevestigd. Gelieve na te denken over het gewicht van de zware materiaal en het feit dat de gordijnen opzij schuiven wanneer sommige trekken en trekken aan zal worden geschorst. Waarom niet opslaan van de lengte van de schroeven, zodat het gordijn hangt veilig.
 4. Bevestig het gordijn rollen gelijkmatig op gordijn, door ze in de kleine lussen van de gordijnen genaaid strip.
 5. Als je eenmaal hebt besloten voor variant waarbij het gordijn is te fronsen, u de grootte van de plooien bepalen door de afstand van de rollen.
 6. Nu moet je alleen het deurblad bevestigen. Schuif de rollen een voor een totdat het doek geheel aan het plafond in de bar.

Tags: huis, Ambachten, het naaien, gordijn, warmte en koude-isolatie, deurblad

Gerelateerde Artikelen aan Deur gordijn als een bescherming tegen hitte - zodat je het zelf naaien

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden