May 31

Heeft u het onderwerp "detentie" weten? Misschien is je klasgenoten of zelfs je zelf had eens een tekst als "bewaring" schrijven. Weet je nog hoe de reactie is geweest? Deze zijn zeker zeer verschillend van kind tot kind en nog meer van tiener tot tiener. Er zijn ook de verschillende reacties van de ouders bij aanhoudingen werden verlaten. Nu als toen, niet veel veranderd in de reacties met aanhoudingen. Eén erger, anderen maken ze boos, nog anderen ervaren het als zinloos en nog anderen ze absoluut geschikt achten. Dus wat te doen als leerlingen verstoren van de klas?


Detenties voor het kopiëren toegekend - alternatieven voor leraren


Niemand leert uitsluitend voor school.Veranderde schoolsituatie - detenties als een educatieve maatregel?

 • Op alle momenten was het moeilijk om studenten te brengen onderwerp wanneer gestoord in de lessen. De geschiedenis van de school dateert uit de oudheid en voor een lange tijd was het slechts mogelijk het voorrecht om naar school te gaan. Alleen van 1800 waren. B. "bezoek hogere dochters 'een gemeubileerd voor haar school. De eerste arts met de examens in Duitsland, Dr. Hope (1855-1916). Bijvoorbeeld, moest vechten voor uw goedkeuring.
 • Om toegelaten te worden om te leren op school, werd beschouwd als een voorrecht. De groeiende industrialisatie, midden van de 18e eeuw. Aangespoord mensen zusehens. De opleiding was voor veel van de trein in een "betere" het leven, volgens het motto "kennis is macht". Tot de jaren '50 in de overhand bij ouders en leerlingen een grote motivator bezoeken, scholen om te kunnen leren. De "babyboomers" vol energie, kennis bleken te verbinden met het leven ontwerp om welvaart te bereiken.
 • Met de groeiende welvaart om manieren van leven en opvoedingsstijlen veranderd. De educatieve interventies die leraren verleend tot dan toe waren dergelijke. Als detenties, laten kopiëren, lijfstraffen, enz. Waren deze deels gerechtvaardigd is (lijfstraffen) ingetrokken of sterk bekritiseerd. Ongemerkt leidde de groeiende welvaart van oververzadiging en sinds de jaren 1980 / 19990er jaar is het voor veel studenten begrijpen nauwelijks waarom en wat ze moeten leren op school.
 • De stem van de ouders werd steeds actief sinds de jaren '50 en verdeeld in twee dimensies. Het ontwikkelde zich tussen ouders, docenten en studenten aan de ene kant een coöperatieve en constructieve, de andere een onwillige-destructieve samenwerking. Ondertussen is er in veel scholen een 'learning ongemotiveerd "staat. Detenties verliezen hun relevantie en het kopiëren van bepaalde teksten kunnen ouders noch leerlingen begrijpen.
 • Veel docenten worden geconfronteerd met de situatie waarin hun job "onderwijs kennis", nauwelijks in staat om na te streven. De ongedisciplineerde houding van sommige leerlingen en ouders is exorbitant geworden, dus noch detenties voor het kopiëren, zelfs de bestaande School Act te helpen. Consistente, duidelijke, afdwingbare regels moeten worden geherdefinieerd.
 • Educatieve overwegingen om de motivatie te wekken zijn nuttig omdat ze worden gebruikt door studenten te popelen om te leren, zelfs in de huidige concentratie of leerstoornis. In deze gevallen moet worden om aan de vraag van de leerkrachten, het ontwikkelen van speciale onderwijs-eenheden en het bevorderen van de verschillende "leren van de willing" kan.

Bypass aanhoudingen voor het kopiëren van persoonlijke houding

 • Verduidelijken in een ouder-leraar vergadering, wordt de telefonische bereikbaarheid nodig is, in het geval van ziekte of ongedisciplineerd gedrag van studenten (bv uitsluiting van school -. Pak door de ouders)
 • Opgezet met de studenten duidelijke regels voor de klas en de onderlinge interactie met elkaar. Geef studenten de mogelijkheid dit belangenconflict, aansnijden ongelijkheden, etc. en mogen klagen.
 • Doe vol vertrouwen voor de klas en streven naar een vriendelijke, gedeeld leeromgeving door begaan, humoristische en gemotiveerd brengen het onderwerp.
 • Wees alert en hebben gesprekken met elke student te beschikken over een goed contact optreden. Toch blijven consistent in uw beslissingen.
 • Ga tolerant, met een beetje geduld en duidelijke spraak (of debat) aan de studenten. Geniet van het conflict niet, maar heeft u recht op hun eigen rechten te verhogen (schreeuwen schade gezondheid!).

Herdefiniëren doelstellingen en taken van de school

Het doel van de school is om onderwijs te bieden. Taak van de leraren is om onderwijs te laten werken. De "educatieve taak", die oorspronkelijk detenties als een educatieve maatregel opgenomen, kan daarom worden beperkt op de steun van educatief werk van zijn ouders op het gebied van "onderwijs". Vraag voor het onderwijzend personeel het gesprek "taak van de school" te vinden binnen "uw" de school van een gemeenschappelijke consensus dat u doorgeven aan het ministerie van Onderwijs. Heeft u na verduidelijking van kwesties bieden:

 • Wat zijn de taken van de scholen (onderwijs, onderwijs ondersteuning) te worden voldaan. Hebben scholen in het verleden, een overvloed aan educatieve taken opgelegd? Wat is haalbaar, waar liggen de grenzen?
 • Welke taken / verplichtingen ouders (opleiding en motivatie van de kinderen / jongeren, plicht van toezicht, enz.)?
 • Welke andere instellingen steunen de algemene pedagogische verantwoordelijkheid van de ouders (onderwijs familie bijstand, etc ...)?
 • Als beslissing rechten worden teruggegeven aan de individuele verantwoordelijkheid van de ouders?

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Detenties voor het kopiëren toegekend - alternatieven voor leraren

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden