June 1

Feest voor de ogen - dat geldt ook voor kinderen. Hen gelukkig te maken, of om de eetlust op te wekken, kan u wilt het voedsel visueel aantrekkelijk te maken om heel. Als u niet al te veel tijd, moet je een eenvoudige inrichting voorstellen die snel en gemakkelijk kunnen worden uitgevoerd.


Decoratie suggesties om te dineren met kinderen - eenvoudige ideeën


Groenten kunnen zeker kijken grappig."Mama, ik hou niet van dat!" - U krijgt deze zin klinkt bekend? Misschien is de reden van de reguliere Genöles niet echt in de smaak van het eten, maar in zijn presentatie. Maak je geen zorgen, je hoeft niet te snijden radijs rozen en niet urenlang stifteln groenten, zodat uw kind beter eet. Eenvoudige decoratie voorstellen om het voedsel voor Kids spannende revitaliseren, niet veel tijd of te veel moeite niet nodig.

Decoratie suggesties voor salade en groente-moffel

  • Als uw kind in plaats van met tegenzin toegang salade en rauwe groenten, kunt u geven aan de waar een beetje meer moeite. In plaats van tomaten, sla en komkommers te mengen in een gemengde salade, opgericht op de schotel met een kleine afbeelding van rauw voedsel.
  • Verdeel de groenten op de plaat, zodat een gezicht wordt gecreëerd. Van plakjes komkommer zijn ogen, een plakje tomaat is de bolle neus en rode paprika strips vormen een mond. Haar, wenkbrauwen en de leerlingen "sleutelen" van kruiden. Dit kan worden gecompliceerd en tijdrovend luisteren, maar je zult zien: Oefening baart kunst, en uw kind zal blij zijn.
  • Graaf je een cookie cutters uit de lade en snijd harde rauw voedsel niet in stukken, maar in dunne plakjes. Dan sta je uit de plantaardige plakjes. U kunt dan staan ​​hetzij als rauwe groenten, of zelfs zachtjes koken in een beetje water en dienen als een "magische groenten".

Presenteren voor rijst en aardappelpuree

Als uw kind is het meest zoals pasta, rijst en aardappelen blijven liggen, maar regelmatig, zou de volgende decoratie voorstellen proberen om de bijgerechten interessanter te maken.

  • In plaats van de gekookte rijst gemakkelijk te trekken op de plaat, neem het in de vorm. Spoel met een kleine beker met koud water en vul het met rijst. Druk de korrels gemakkelijk vast en omver te werpen de beker op het bord. Zelfs het eten ziet er veel spannender.
  • Zelfs aardappelpuree kan in een interessante vorm worden gebracht. Vul de puree in een spuitzak met een gekartelde spuitmond en plaats kleine aardappel staafje op het bord.

Dus het eten van fruit is spannend

  • Als uw kind niet graag fruit te eten, zal je het nauwelijks te brengen om te bijten in een appel of een peer. Doe gewoon de moeite en snijd de geschilde fruit in hapklare stukken. Is gezoet met een klodder honing en een scheutje sinaasappelsap uit de vrucht van een gemengd kindvriendelijke fruitsalade.
  • Nog interessanter zijn de stukjes fruit als je spietsen op Cocktail Picker of kleine vlaggen, en vervolgens in een kom. Uw kind zal waarschijnlijk niet te eten op deze manier om fruit fan, maar een of twee beten, het is waarschijnlijk nog.

Tags:

Gerelateerde Artikelen aan Decoratie suggesties om te dineren met kinderen - eenvoudige ideeën

Tags

© 2020 seandara.com Contact | Privacy | Voorwaarden & voorwaarden